Ce club e favorit să îl transfere pe Cristiano Ronaldo?

Înregistrează-te acum

Portughezul Cristiano Ronaldo, ajuns la 35 de ani, este departe de finalul carierei. Cu toți granzii Europei pe urmele lui, portughezul ar putea avea o destinație surprinzătoare, prima ligă din Statele Unite ale Americii.

Gary Neville, fostul coleg de la Manchester United, spune că Ronaldo vrea să rămână în istorie drept cel mai mare fotbalist și pentru asta vrea să bată recordul de goluri marcate deținut de brazilianul Pele. Unde ar putea Cristiano să își pună mai bine în valoare calitățile de golgeter decă nu în MLS, prima ligă de fotbal din Statele Unite ale Americii?

Inter Miami, formație nou înființată și care îl are printre finanțatori pe englezul David Beckham, este favorită să îl aducă pe Ronaldo după despărțirea de Juventus. Pe Sportsbook, cota pentru mutare este de 3.0.

Revine Ronaldo la Real Madrid?
PSG vrea în continuare să obțină triumful european în Liga Campionilor. Șeicii parizienilor au puterea financiară de a-l convinge pe Cristiano Ronaldo să se alăture proiectului. Cota pentru transferul în Franța este de 4.5.

Cristiano Ronaldo.jpg
Nici o revenire la Real Madrid, clubul alături de care Ronaldo a trăit cele mai mari performanțe din carieră, nu este exclusă. Transferul în La Liga are o cotă de 8,5.

GSP,