CM 2022 | Brazilia și Argentina, la ora adevărului. Când vine prima înfrângere?

Brazilia și Argentina conduc clasamentul preliminariilor CM 2022 din Qatar după cinci runde.

Formația carioca are 5 victorii în 5 partide, în timp ce echipa condusă din teren de Messo a bifat deja 3 victorii și 2 rezultate de egalitate. Practic s-au scurs cnci runde din cele 18 programate.

Columbia - Argentina se dispută la ora 2.00, în timp ce Paraguay - Brazilia se joacă la ora 3.30 (marți spre miercuri în România). Ambele superputeri fotbalistice au meciuri dificile în deplasare.

Columbia este o echipă slăbită de crizele interne ale echipei sale, Federația nu numai că a trebuit să plătească o compensație fostului director tehnic, Carlos Queiroz, pentru rezilierea timpurie a contractului său, dar se confruntă și cu problemele personalitate a unuia dintre jucătorii săi vedetă, James Rodríguez, care în prezent joacă la Everton și care nu pare să aibă prea multe compatibilități cu noul staff tehnic.

Betfair _ Argentina - Chile _ CM 2022 _ 001 slide.jpg

Pentru selecționerul argentinian Scaloni, lucrurile sunt bune în acest moment, transferul lui Kun Agüero la Barcelona e un bun semn că poate întări echipa nu numai în rundele de calificare pentru Qatar 2022, ci și pentru Copa América, întrecere care va debuta săptămâna viitoare în Brazilia.

Partida se va disputa la Metropolitan Stadium din Barranquilla cu 5.000 de fani pentru prima dată de la declanșarea pandemiei.

Paraguay primește la Asuncion Brazilia într-o nouă zi a calificărilor sud-americane din Qatar, localnicii care doresc să adauge o prezență la o Cupă Mondială în care nu au mai concurat din 2010.

La liderul ierarhiei, Brazilia, au apărut în presa din Țara Cafelei zvonuri care vorbesc despre ultimul meci ca selecționer pentru Adenor Leonardo Bacchi „Tite".

Recomandări pariu


Columbia - Argentina - ambele marchează 1.95
Paraguay - Brazilia - 2 solist - cota 1.50
Paraguay - Brazilia - peste 2,5 goluri - cora 2.30

Câștigă cu Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.