Avancronică Viitorul - Dinamo: liderul din play-out-ul Ligii întâlnește ultima clasată într-un meci de totul sau nimic

Înregistrează-te acum

Viitorul, liderul din play-out, primește joi, 2 iulie, vizita lui Dinamo, locul 8, într-un meci decisiv pentru echipa alb-roșie.

Cu patru înfrângeri în tot atâtea meciuri, Dinamo are nevoie de victorie pentru a ieși, cel puțin pentru moment, din zona retrogradabilă. În cazul unei noi înfrângeri, „câinii" vor avea tot mai puține șanse de salvarea.

Cu toate că Dinamo are nevoie de victorie, șansele de reușită par destul de mici pentru formația antrenată de Adrian Mihalcea. Viitorul este cea mai bună echipă din play-out, cu 31 de puncte, cu 7 peste urmăritoare, în timp ce Dinamo are doar 17 puncte. Astfel, meciul pare la îndemâna elevilor lui Gică Hagi.

În ultimele cinci meciuri, Dinamo s-a impus de două ori, iar Viitorul de trei ori, de fiecare dată la o diferență majoră, 4-0, 4-1 și 5-1.

Viitorul câștigă - cotă 1,82 pe Betfair

Dinamo, haos în defensivă

Dinamo are 7 goluri încasate în ultimele trei meciuri, în Cupă și campionat, în timp ce Viitorul are cel mai bun atacat, marcând 13 goluri până acum, astfel că meciul se anunță a fi unul greu pentru defensiva „câinilor".

Viitorul câștigă și se marchează peste 2,5 goluri - cotă 2,8 pe Betfair

Peste 2,5 goluri marcate în meci - cotă 1,83 pe Betfair

Viitorul înscrie 2 sau mai multe goluri în meci - cotă 1,85 pe Betfair

GSP,