Revine Kevin Keegan la Newcastle? Cine poate fi noul antrenor al „coțofenelor"

Înregistrează-te acum

Vânzarea lui Newcastle către Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, este așteptată cu sufletul la gură de către fanii englezilor, astfel că aceștia s-au gândit deja la nume importante privind noul tehnician al alb-negrilor.

Favorit să-l înlocuiască pe Steve Bruce ar fi Mauricio Pochettino, fostul tehnician al lui Spurs - cotă 1.83. Argentinianul este urmat în top de alte două nume grele: Rafa Benitez (6.0) și Massimiliano Allegri (15.0).

Următorul pe listă este Kevin Keegan, legendă a clubului, a cărei întoarcere este cotată cu același număr de șanse ca în cazul lui Allegri și al lui Jorge Jesus - 15.0.

Mauricio Pochettino- Rafa Benitez.jpg

Kevin Keegan, revenire surprinzătoare la Newcastle?

Keegan, care a fost un fotbalist reprezentativ pentru club, a condus de două ori echipa și în calitate de antrenor. Mai întâi, din 1992 până în 1997, când a fost foarte aproape să aducă titlul pe St James. El este asociat cu cele mai interesante perioade din istoria recentă a „coțofenelor", în special pentru stilul său ofensiv.

Kevin a revenit ca manager în 2008. A fost o mișcare populară, întrucât patronul Mike Ashley a încercat - și a reușit pentru o scurtă perioadă de timp - să recâștige încrederea fanilor prin această numire. Cu toate acestea, luna de miere a fost scurta, iar al doilea mandat al lui Keegan a durat doar nouă luni.

Nu a mai antrenat de atunci, astfel că vehicularea numelui său pe lista posibililor antrenori dintre care Mohammed bin Salman ar urma să aleagă este o mare surpriză, mai ales că britanicul nu a mai activat de 12 ani.

GSP,