Lee Dixon: Aston Villa - Bradford City

Nahki Wells este cel mai periculos jucator din echipa lui Bradford.

Aston Villa este nevoita sa atace, de aceea ambasadorul Betfair, Lee Dixon se asteapta la un meci spectacol. Insa cine se va califica mai departe?


Pronosticurile lui Lee Dixon:

Ambele echipe inscriu 1.814/5
Bradford se califica 1.834/5
Andreas Weimann inscrie 2.6213/8

"Ambele echipe au o presiune mare pe umeri, insa fiecare dintre ele din cauza unor lucruri diferite.

Pentru Aston Villa ar fi o palma uriasa daca o echipa de liga a patra o elimina (mai ales faptul ca dupa doua partide), si dezamagirea este mult mai mare deoarece echipa presteaza slab si in Premier.

In echipa lui Bradford City jucatorii ar trebui sa fie atenti si sa se gandeasca inca la Villa Park si nu la Wembley. Pentru echipa de liga a 4-a este nevoie de o evolutie extrem de buna, iar daca acestia o gasesc, atunci cu ajutorul acelui 3-1 din prima mansa ar putea ajunge in finala. Calificarea lui Bradford se da in acest moment cu o cota de 1.834/5.

Aston Villa trebuie neaparat sa inscrie ...doua goluri, de aceea am senzatia ca vom avea 90 de minute (sau mai multe) distractive. Din moment ce gazdele vor ataca, oaspetii vor avea sansa pe contraatac. Cei din Birmingham trebuie sa fie atenti la Nahki Wells, tanarul atacant ce a inscris pana acum 17 goluri si ce si-a batut joc de apararea lui Villa in meciul tur.

Desigur si Aston Villa are atacanti buni, pana la urma urmei vorbim de o echipa de Premier League, insa ceea ce lipseste este apararea, deaceea am o presimtire ca intr-un final Villa va pierde aceasta calificare. Sa nu uitam ca Bradford a fost in stare sa inscrie gol si lui Arsenal in prima runda, iar in prima mansa a invins cu 3-1, deci sunt destule sanse sa inscrie echipa lui Phill Parkinson.

Sunt sigur pe faptul ca Villa va inscrie, si astept un gol de la Andreas Weimann. Tanarul jucator din Austria joaca extrem de bine intr-o Villa ce joaca dezamagitor, dubla inscrisa de catre el in meciul cu Manchester United, precum si golul inscris contra lui Liverpool este o dovada ca poate fi stapan pe situatie si in momentele grele.

Din pacate nu pot spune acelas lucru si despre restul tinerilor din echipa lui Aston Villa. Unul sau doi jucatori cu experienta ar ajuta extrem de mult echipa, insa deocamdata nu cred ca acestia sunt in stare sa tina piept presiunii si sa intoarca prima runda cu Bradford.


Pronosticurile lui Lee Dixon:

Ambele echipe inscriu 1.814/5
Bradford se califica 1.834/5
Andreas Weimann inscrie 2.6213/8


Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.