Ultima etapă din Championship! Cine promovează în Premier League?

  • GSP

West Brom, Brentford și Fulham încearcă să obțină promovarea în Premier League, miercuri, de la 21:30.

Leeds a obținut deja promovarea în Premier League, unde revine după o pauză de 16 ani, dar lupta pentru locul secund e palpitantă.

West Brom e la mâna ei

West Brom este favorită la locul secund. Are meci pe teren propriu cu QPR, formație fără obiectiv, iar victoria o duce matematic în Premier League.

Trupa pregătită de Slaven Bilic a clacat însă în ultimele 3 etape, când ar fi putut să scape de emoții, obținând doar două puncte. Gazdele au motive de optimist, prin prisma meciurilor directe. Ultimele trei dueluri au fost câștigate cu un golaveraj general de 12-4.

Pariu recomandat în West Brom - QPR: PRO 1 pauză / 1 final West Brom, la o cotă de 1.81 pe Exchange

Brentford stă la pândă

Revelația Brentford, echipa cu cel mai bun atac, poate fi marea pierdantă din Championship. Joacă în ultima rundă acasă, cu Barnsley, formație care speră la salvarea de la retrogradare cu o victorie. Brentford a avut o serie formidabilă de la reluarea competiție, cu 7 victorii consecutive, dar a cedat chiar în clipa în care ar fi putut să treacă pe loc promovabil. A pierdut runda trecută cu Stoke, iar acum nu mai e la mâna ei. Are nevoie de un triumf, dublat de un pas greșit al lui West Brom.

Pariu recomandat în Brentford - Barnsley: PRO peste 2,5 goluri în meci, la o cotă de 1.68 pe Exchange

GettyImages-1256884281.jpg

Fulham speră la miracol

Fulham are șanse teoretice la promovarea directă, dar e nevoie de un miracol. În afara calculelor în care West Brom și Brentford trebuie să se încurce, londonezii au și cel mai greu meci. Se deplasează la Wigan, formație cu o formă de invidat pe teren propriu. Wigan nu a primit gol acasă în ultimele 6 meciuri, perioadă în care a strâns 5 victorii, inclusiv recordul de 8-0 contra lui Hull.

Pariu recomandat în Wigan - Fulham: PRO sub 2,5 goluri în meci, la o cotă de 2.28 pe Exchange

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.