Championship: Watford - Crystal Palace

Zola vrea promovarea in Premier League.

Doar o punct o distanteaza pe Crystal Palace de vecina de clasament Watford, insa dupa acest meci probabil vor fi patru.

Pronostic:
Watford DNB 1.511/2
Watford 2.95
Pauza egal/Watford final 10.09/1

Watford 2.0621/20 - C. Palace 2.95; egal 3.7511/4;
Vineri 21:45;

Watford a castigat patru din ultimele cinci meciuri si sase din ultimele noua in Championship, deci din start putem spune ca acestia se afla intr-o forma destul de buna. Si pe teren propriu echipa legendarului jucator al lui Chelsea, Gianfranco Zola are evolutii bune in ultima perioada: in ultimele 10 etape jucate pe teren propriu, acestia au castigat de 7 ori si au pierdut doar doua meciuri (in fata lui Hull City echipa ce deasemenea trece prrintr-o perioada buna si Charlton Athletic, cand acestia au condus pana in minutul 70 dar au facut cateva greseli pe final).


De partea cealalta oaspetii nu mai reusesc sa castige in deplasare de 7 etape, acestia au pierdut patru si au remizat de trei ori. Totusi meciurile lui Crystal Palace din deplasare sunt extrem de stranse, in doar o partida din cele 15 etape jucate in deplasare au fost doua goluri diferenta (prima deplasare). De luat in seama si faptul ca toate din primele reprize a ultimelor patru etape s-au terminat la egalitate.

Privind toate acestea credem ca echipa lui Zola va castiga meciul chiar daca la pauza vom avea parte de un rezultat de egalitate.

Pronostic:
Watford DNB 1.511/2
Watford 2.95
Pauza egal/Watford final 10.09/1

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.