Pronosticuri pariuri Gaziantep - Ankaragucu! Marius Șumudică vrea în Europa

 • GSP

Gaziantep și Ankaragucu se întâlnesc marți, de la ora 15:00, în etapa cu numărul 17 din prima ligă a Turciei.

 • În direct pe Look Sport +

 • Gaziantep, revelația sezonului în Turcia

  Parcursul lui Gaziantep din acest sezon a surprins pe toată lumea. Formația lui Marius Șumudică nu a mai pierdut de 16 meciuri oficiale, indiferent de competiție, din luna septembrie a anului trecut. Datorită acestei serii, Gaziantep ocupă locul 5 în Turcia, cu 28 de puncte. Este la doar 3 lungimi de liderul Besiktas. Primele 4 poziții din clasament asigură participarea în ediția următoare a cupelor europene.

  La parcursul excelent a contribuit din plin și Alexandru Maxim, mijlocașul naționalei României. Acesta a înscris nu mai puțin de 7 goluri, ocupând locul 4 în ierarhia golgeterilor din Turcia. Are cele mai multe reușite din penalty din întreaga competiție.

  Ankaragucu, adversar imprevizibil

  Ankaragucu ocupă locul 18 în Superliga turcă, cu 15 puncte. Traversează însă o perioadă foarte bună. A câștigat 3 din ultimele 5 meciuri disputate, ultimul pe teren propriu, împotriva unei echipe mult mai bine clasate, Yeni Malatyaspor.

  Formația antrenată de Mustafa Dalci este o multinațională, cu fotbaliști din toate colțurile lumii, de la portarul brazilian Ricardo, la fundașul grec Kitsiou, mijlocațul polonez Lukasik sau vârful congolez Bolingi.

  Pariul zilei în Gaziantep - Ankaragucu

  Gaziantep a marcat în ultimele 25 de meciuri oficiale, o performanță cu adevărat remarcabilă. Nici Ankaragucu nu stă rău la capitolul ofensiv. A înscris 19 goluri în actuala stagiune, reușind să învingă portarii adverși în ultimele două deplasări.

  În ultimele 4 meciuri oficiale jucate pe teren propriu de Gaziantep, ambele formații au punctat de fiecare dată. Disputele au fost unele spectaculoase și au generat o medie de peste 4 goluri pe partidă.

  Pariu recomandat pentru Gaziantep - Ankaragucu: Pro ambele echipe înscriu, la o cotă de 1,76 pe Exchange

  Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
  Pariază acum

  Se aplică T&C.