Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, miercuri, 3 iunie 2020

Bucurie-Wolfsburg-Frankfurt
Jucătorii lui Frankfurt celebrează un gol marcat în partida cu Wolfsburg
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Două dintre echipele de tradiție din Germania, Werder Bremen și Eintracht Frankfurt, își dau întâlnire în runda cu numărul 29 din Bundesliga.

Este singurul meci al zilei de miercuri și este programat să înceapă la ora 21:30. Gazdele sunt în formă bună odată cu revenirea din pauză prilejuită de pandemia coronavirusului. Werder Bremen are ca obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon. Verzii nu au mai pierdut în fața nimănui de trei etape și va trece peste linia roșie a clasamentului dacă va reuși să câștie restanța din această seară. Fotbaliștii antrenați de Florian Kohfeldt au 25 și o va depăși în clasament pe Dusseldorf dacă se vor impune contra lui Frankfurt, victorie ca i-ar duce pe loc de baraj.

Start bun pentru Bremen

Bremen s-a impus după pauză în fața lui Freiburg și Schalke, pe teren străin și pe teren propriu a remizat contra lui Gladbach. Werder a suferit până acum un singur eșec de la reluare, cu Bayer Leverkusen, acasă, scor 1-4. A fost singura înfrângere bifată în ultimele cinci etape, după cinci eșecuri la rând pe care le avuse înainte în Bundesliga.

De cealaltă parte, Eintracht Frankfurt a revenit extrem de slab în competiție. Vine însă după un succes, etapa trecută, pe terenul lui Wolfsburg, acolo unde a câștigat cu scorul de 2-1. În prezent, fosta câștigătoare a Cupei Germaniei se află pe locul 12 în Bundesliga, la doar cinci lungimi deasupra poziției de barajul care menține în primul eșalon. Până la victoria contra lui Wolfsburg, Frankfurt avea nu mai puțin de șase meciuri la rând fără succes în Bundesliga, interval în care a suferit cinci eșecuri și a înregistrat o remiză.

Aștept un meci cu goluri

După restartul campionatului, oaspeții de azi pierduseră cu Gladbach și Bayern Munchen și înregistraseră o remiză la trei cu Freiburg. Victoria de la Wolfsburg a fost prima pentru Eintracht după o secetă de trei meciuri în deplasare.

PRONOSTIC EXCHANGE BREMEN - FRANKFURT
Bremen - Frankfurt PRO Ambele marchează @ 1.65

Andrei Dumitru expert Exchange vă așteaptă cu alte pronosticuri pe site-ul său.

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63 (LOST)

Andrei Dumitru,