Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, marți, 9 iunie 2020

Jucatur-Greuther-Furth
Greuther Furth joaca bine in deplasare
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Dynamo Dresda și-a recăpătat o parte din moral după ce a reușit să bifeze primul succes de după pandemie. Înaintea meciului de azi, de la ora 19:30, cu Furth, gazdele s-au impus cu scorul de 3-2 pe terenul lui Wehen, la Wiesbaden.

Această confruntare este singura de astăzi din 2. Bundesliga. În ciuda celor trei puncte obținute, Dynamoviștii sunt în continuare pe ultimul loc din Zweite. Dresda are 27 de puncte, cu șase mai puține decât Nurnberg, prima echipă clasată în afara zonei fierbinți a clasamentului.

Dresda încă speră

Diferența este însă făcută de faptul că gazdele au două meciuri mai puțin disputate. Unul dintre titularii echipei lui Markus Kauczinski, mijlocașul Patrick Schmidt a fost eliminat în partida precedentă și va vedea din tribună meciul cu Furth. Ultimele șase meciuri directe dintre Dresda și Furth nu au fost meciuri spectaculoase. În acest interval s-au înscris mereu sub 2,5 goluri. Acasă, Dynamo a câștigat doar trei meciuri din zece.

De cealaltă parte, Greuther Furth se prezintă după un eșec la acest meci. Oaspeții au pierdut cu scorul de 0-1 pe teren propriu contra celor de la Sandhausen. Înfrângerea a venit după ce în urmă cu două etape Furth remizase la unu cu Darmstadt. Așadar, Greuther Furth nu a învins pe nimeni de când s-a reluat al doilea eșalon fotbalisitc din Germania și se află pe locul 11 în ierarhie, cu 38 de puncte obținute în cele 29 de etape disputate până în prezent. Greuther are un golaveraj pozitiv, plus unu și un palmares de zece victorii, opt rezultate de egalitate și 11 eșecuri suferite.

Furth joacă bine în deplasare

Pentru Furth, avantajul moral este că, în ultimele șase partide contra celor de la Dresda nu a pierdut niciodată. Pe teren străin, în actuala ediție de campionat, Greuther Furth are patru meciuri consecutive fără înfrângere.

PRONOSTIC EXCHANGE DRESDA - FURTH
Dresda - Furth PRO Ambele marchează @ 1.69

Biletul Zilei pe Exchange poate fi găsit pe site-ul lui Andrei Dumitru

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63 (LOST)
Bremen - Frankfurt PRO Ambele marchează @ @ 1.65 (LOST)
Guimaraes - Sporting PRO Peste 2,5 @ 1.99 (WIN)
Freiburg - Gladbach CONTRA Nu marchează ambele @ 2.50 (LOST)
Hamburg - Kiel PRO Peste 2,5 @ 1.59 (WIN)

Andrei Dumitru,