Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, luni, 8 iunie 2020

Hamburg-Bundesliga-2
Jucătorii lui Hamburg celebează un gol marcat
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Astăzi se trage cortina peste etapa cu numărul 30 din 2. Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei. Partida care încheie această rundă se dispută între Hamburger SV și Holstein Kiel, de la ora 21:30.

Înaintea duelului direct, formația gazdă ocupa ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte cu Stuttgart, formația de pe locul 2, care a înregistrat un rezultat de egalitate în acest weekend. Prin urmare, aceasta este o oportunitate bună pentru ca Hamburg să vină și mai aproape de promovarea directă în Bundesliga. Nu se anunță însă un meci deloc ușor contra celor de la Kiel, Holstein fiind echipa care a pus-o în dificultate pe HSV la ultimele confruntări directe.

Hamburg joacă bine acasă

Pe teren propriu, gazdele au adunat 32 de puncte din zece succese și două rezultate de egalitate. La Hamburg au reușit să se impună doar două formații în acest sezon. În cele 14 meciuri de acasă, Hamburg a dat 30 de goluri și a luat 11.

De cealaltă parte, Kiel este și ea în goana după puncte având în vedere prestațiile slabe din ultima perioadă. Aceste rezultate au dus-o pe Holstein până pe locul 12 în Zweite. Momentan, oaspeții de astăzi au 38 de puncte, fiind la egalitate cu Greuther Furth. Doar opt lungimi o despart pe Kiel de nisipurile mișcătoare din 2. Bundesliga. Până în prezent, bilanțul lui Holstein Kiel este următorul: zece victorii, opt rezultate de egalitate și 10 înfrângeri.

Kiel e în top în deplasare

Kiel este periculoasă atunci când joacă în deplasare, un aspect de care Hamburg ar trebui să se teamă. Kiel este a treia cea mai bună echipă din campionat la meciurile dispuate pe teren străin. În ciuda acestui aspect însă, Kiel nu a mai reușit să se impună de patru partide pe teren străin. Ultimul meci jucat la Hamburg a avut loc în 2018, meci câștigat de Holstein la scor de neprezentare.

PRONOSTIC EXCHANGE HAKBURG - KIEL
Hamburg - Kiel PRO Peste 2,5 @ 1.59

Alte ponturi pariuri pe Exchange găsiți pe site-ul lui Andrei Dumitru

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63 (LOST)
Bremen - Frankfurt PRO Ambele marchează @ @ 1.65 (LOST)
Guimaraes - Sporting PRO Peste 2,5 @ 1.99 (WIN)
Freiburg - Gladbach CONTRA Nu marchează ambele @ 2.50 (LOST)

Andrei Dumitru,