Biletul zilei de vineri cu meciuri din Belarus. Cote pe goluri

BATE-Borisov-Sahtior-Soligorsk
Secvență de joc din BATE Borisov - Șahtior Soligorsk
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Biletul zilei este format din două meciuri. După ce am avut, la jumătatea săptămânii, partide din competiția destinată rezervelor, granzii din Belarus revin astăzi în atenția pariorilor cu etapa a 5-a din prima ligă.

În Belarus, nu se ține cont de sărbătorile pascale, nu există nici coronavirus, fotbalul se joacă în continuare la cel mai înalt nivel, iar echipele din prima ligă dau drumul astăzi la cea de-a cincea etapă din noul sezon. Avem programate două meciuri, ambele extrem de echilibrate și ambele vin cu cote foarte interesante.

Duel pentru supraviețuire

Începem direct cu partida dintre Belshina și Smolevichi. Vorbim despre ultimele două clasate din campionatul Belarusului, singurele echipe, de altfel, fără victorie după primele patru etape. De fiecare dată meciurile directe dintre cele două au fost foarte echilibrate, iar până acum, în cinci dueluri, avem înregistrate două victorii pentru Belshina, una pentru Smolevichi și două remize. Foarte interesant este că doar într-un singur meci s-au marcat cel puțin trei goluri, în rest, toate celelalte partide s-au marcat cel mult două goluri.

În primele patru etape din acest sezon, Belshina a pierdut trei meciuri, apoi, în meciul disputat în urmă cu o săptămână, a reușit să obțină primul punct din noul sezon, în deplasarea de la Neman. De partea cealaltă, Smolevichi stă ceva mai bine. Are două remize, cu Dinamo Brest și cu Soligorsk, și alte două înfrângeri la limită, ambele încheiate cu scorul de 0-1, cu Isloch Minsk și cu Vitebsk. Voi merge la partida dintre Belshina și Smolevichi pe varianta "Sub 2.5 goluri", cu o cotă de 1.40.

BILETUL ZILEI DE VINERI
Belshina - Smolevichi Sub 2.5 goluri @ 1.40
Soligorsk - Slutsk Peste 1.5 goluri @ 1.40

Și ne mutăm la partida Soligorsk - Slutsk. Gazdele ocupă locul 12, cu cinci puncte obținute în cele patru meciuri disputate, iar de partea cealaltă este Slutsk, care are doar cu două puncte mai mult, însă, în clasament, ocupă locul 4, după Zhodino, Gorodeja și Energetik. Dacă, în prima partidă, ne așteptăm la un meci închis, cu puține faze de poartă, acum vorbim despre două echipe ofensive și asta vedem și din duelurile meciurilor directe. Joc tot la goluri, însă acum aleg varianta "Peste 1.5", cu o cotă foarte bună de 1.40.

Alte ponturi pariuri puteți descoperi pe site-ul meu.

Andrei Dumitru,