Miercuri e zi de fotbal. Biletul meu cu două meciuri

Dinamo-Minsk-Viktoria-Plzen
Secvență de joc din Dinamo Minsk - Viktoria Plzen, în Europa League
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Etapa a cincea din campionatul Belarusului, ce-i drept, cel destinat rezervelor, se joacă astăzi. Iar la biletul zilei v-am pregătit și un meci din competiția destinată jucătorilor sub 20 de ani din Nicaragua.

Este o perioadă extrem de dificilă pentru toți pariorii, iar în așteptarea meciurilor tari din campionatele de top ale Europei, ne facem de cap cu partide din competiții de mâna a doua sau chiar mai rău. Astăzi avem meciuri în Belarus și în Nicaragua, însă, din păcate, nici măcar din primele ligi din cele două țări. Echipele cu care ne-am obișnuit deja se vor întâlni astăzi, însă vorbim despre formațiile de rezervă sau, în cazul celor din Nicaragua, de cele ale jucătorilor sub 20 de ani.

Meci tare în liga rezervelor

Și începem biletul direct cu un derby de clasament. Primele două clasate din liga rezervelor din Belarus se întâlnesc astăzi, iar noi sperăm să avem parte de goluri multe. Dinamo Minsk 2 a început excelent sezonul, a obținut trei victorii și o remiză, iar ultimul succes i-a dat moral chiar înaintea derby-ului cu liderul din clasament. Echipa secundă a celor de la Dinamo Minsk s-a impus cu 6-0 în deplasarea de la FK Gorodeja, iar acum are un golaveraj foarte bun după primele patru etape, cu 11 goluri marcate și doar două primite.

De partea cealaltă, Neman are tot zece puncte obținute în cele patru meciuri, dar cu un golaveraj 12-3. Nici oaspeții din această partidă nu au un moral de neglijat. În ultimul meci disputat, Neman 2 s-a distrat pe propriul teren și s-a impus cu 5-2 în fața celor de la Belshina. E clar că ambele echipe sunt extrem de ofensive, așa că voi merge pe cota de 1.50 pe care am găsit-o la Betfair pentru opțiunea "Ambele echipe marchează".

BILETUL ZILEI DE MIERCURI
Dinamo Minsk 2 - Neman 2 Ambele marchează @ 1.50
Ferretti - Sabanas Sub 5.5 goluri @ 1.40

Pariu interesant pe goluri în Nicaragua

Și acum ne mutăm în America Centrală, unde se joacă la foc automat în Nicaragua. Echipele pe care le-am învățat datorită pauzei forțate în care a intrat fotbalul mondial își pun față în față, astăzi, reprezentativele sub 20 de ani. Ferretti ocupă ultima poziție a podiumului, cu 25 de puncte după primele 16 etape disputate, și joacă acasă cu Sabanas, ocupanta locului 8 din 10 echipe înscrise în clasament. Este un meci dezechilibrat, însă nu mă aștept să se marcheze mai mult de cinci goluri în această partidă și voi juca "Sub 5.5 goluri", cu o cotă de 1.40.

Alte cote de la biletul zilei puteți găsi dacă intrați pe site-ul meu.

Andrei Dumitru,