Biletul zilei din Belarus. Cote pe goluri pentru duminică

FK-Sarajevo-BATE-Borisov-Europa-League
Fază de joc din timpul meciului FK Sarajevo - BATE Borisov
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Etapa a patra din campionatul Belarusului, singura competiție de fotbal care încă se desfășoară din Europa, continuă și duminică. Avem meciuri extrem de interesante, printre care se regăsesc și partidele pe care urmează să le dispute două dintre echipele de tradiție, Dinamo Brest și BATE Borisov.

Unul dintre cele mai tari meciuri din etapa a patra din Belarus este cel dintre FC Minsk și BATE Borisov, iar asta doar datorită startului foarte bun de sezon pe care l-au avut gazdele. FC Minsk a marcat șase goluri, a primit cinci și a obținut două victorii în primele două etape din noua stagiune. Astfel, cu șase puncte obținute, gazdele din acest meci ocupă locul al cincilea în clasament, în timp ce, BATE Borisov are doar tradiția de partea ei.

Cel mai titrat club din Belarus, cu 15 titluri la activ, ultimul în 2018, și-a dezamăgit fanii în startul actualului sezon. A pierdut surprinzător primele două meciuri, apoi, în etapa a treia, a câștigat cu mari emoții, scor 1-0, meciul cu una dintre candidatele la retrogradare în acest sezon, Rukh Brest. Mă aștept să văd un meci spectaculos, în care ambele echipe să marcheze, așa că voi merge pe cota excelentă de 1.80 pe care am găsit-o la Betfair.

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ
FC Minsk - BATE Borisov GG @ 1.80
Dinamo Brest - Isloch Minsk Peste 1.5 @ 1.30

Ultimul meci al zilei de duminică este cel dintre Dinamo Brest și Isloch Minsk. Oaspeții au și ei un start foarte bun. Au obținut două victorii în primele două etape, iar acum sunt pe locul 6 în clasament. La fel ca BATE Borisov, Dinamo Brest are și era parte de evoluții dezamăgitoare în actuala stagiune. Campioana entitre are doar patru puncte obținute în primele trei meciuri și ocupă un derizoriu loc 11, cu trei goluri marcate și tot atâtea primite. La fel ca la prima partidă de pe bilet, voi merge pe goluri, însă, de această dată, voi juca "Peste 1.5 goluri", cu o cotă de 1.30.

Alte cote de la biletul zilei puteți găsi pe site-ul meu.

Andrei Dumitru,