Biletul zilei de sâmbătă cu meciuri din Belarus. Cote pe goluri și rezultat final

FC-Minsk-Dinamo-Minsk
Derby-ul FC Minsk - Dinamo Minsk, în prima ligă din Belarus
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Biletul de vineri cu meciuri din Belarus a fost câștigător, așa că-mi încerc norocul și pentru ziua de sâmbătă. Am ales să pariez din nou pe dueluri din prima ligă bielorusă, în lipsa altor evenimente de interes.

Primul meci de pe bilet este chiar și primul meci al zilei în Belarus. Duelul dintre Slutsk și Vitebsk începe la ora 14:00. Dacă vă aduceți aminte, vineri am pariat chiar pe meciul echipelor de tineret a celor două cluburi. Partida în cauză s-a încheiat 3-3, însă la acest joc bookmakerii se așteaptă la un duel mult mai puțin spectaculos.

Avem o cotă de 1.44 la Betfair pentru minimum două goluri în Slutsk - Vitebsk. Cele două formații au început asemănător campionatul, având câte două victorii și o înfrângere după trei etape. Acest lucru înseamnă că până acum niciuna dintre ele nu a avut vreun meci fără goluri. În plus, ultimele cinci dispute directe ne arată că s-au marcat de fiecare dată minimum două goluri.

BILETUL ZILEI 11 APRILIE 2020
Slutsk - Vitebsk Peste 1,5 @ 1.44
Gorodeya - Dinamo Minsk 2 @ 1.65

Am ales pe bilet și duelul dintre Gorodeya și Dinamo Minsk, o dispută cel puțin la fel de echilibrată. Ambele formații au pornit în noul sezon cu înfrângeri consecutive, dar și-au revenit în etapa precedentă, când fiecare a obținut câte o victorie importantă. Dinamo este favorită în acest duel cu o cotă de 1.65. Motivele sunt lesne de înțeles. Pe lângă tradiție și un lot superior valoric, Dinamo a învins-o în runda precedentă pe Zhodino, formație care venea după două victorie la acel moment. În comparație, Gorodeya a câștigat cu Belshina, ultima clasată, trăgând un singur șut pe poartă.

Mai multe ponturi pariuri din Belarus puteți găsi dacă accesați site-ul meu.

Andrei Dumitru,