Biletul zilei din Belarus. Ce e de pariat la meciurile de vineri

Minge-Fotbal
Minge de fotbal
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Etapa a patra din prima ligă din Belarus debutează în această seară, de la ora 19:00, cu duelul dintre Neman și Belshina. Cum acesta e singurul meci de fotbal profesionist programat în oferta de vineri, interesul este mare în rândul pariorilor.

Belarus a devenit cel mai interesant campionat pentru pariori în această perioadă. După disputarea primelor patru etape, eu unul am descoperit că în această ligă nu se marchează prea multe goluri. Nu mai puțin de șapte echipe și-au încheiat toate partidele cu varianta „Sub 2,5 goluri" câștigătoare.

În aceste condiții, putem profita de cotele mari oferite de bookmakeri pentru minimum două goluri în meci. Este și cazul partidei care deschide această etapă. Pentru cel puțin două goluri la Neman cu Belshina, avem o cotă de 1.50. Belshina, chiar dacă a pierdut toate partidele, a avut parte și de ghinion. Așa au stat lucrurile în etapa precedentă, când oaspeții de azi au fost învinși cu 0-1 de Gorodeja, într-un meci în care adversara a avut un singur șut pe poartă, iar acela s-a transformat în gol. Neman este inconstantă, iar ultimul meci cu Belshina nu-i trezește amintiri plăcute: eșec cu 1-3 în Cupă.

BILETUL ZILEI DE VINERI
Neman - Belshina Peste 1,5 @ 1.50
Slutsk B - Vitebsk B Peste 2,5 @ 1.38

Tot vineri sunt programate trei partide din campionatul de rezerve al Belarusului, de asemenea disponibil cu o mulțime de variante de pariere în oferta Betfair. Am ales duelul dintre Slutsk B și Vitebsk B. Dacă în prima ligă nu prea se înscriu goluri, în liga rezervelor lucrurile stau diametral opus. Slutsk și Vitebsk sunt performere din acest punct de vedere, toate meciurile celor două încheindu-se cu minimum trei goluri marcate în noul sezon.

Alte cote de la biletul zilei puteți găsi pe site-ul meu.

Andrei Dumitru,