Biletul weekend-ului în Germania! 5 cote de neratat în Bundesliga

Înregistrează-te acum

Germania, prima țară importantă care a reluat fotbalul după criza provocată de coronavirus, revine cu noi meciuri în acest weekend și propune dueluri extrem de interesante.

În Bundesliga se joacă etapa a 27-a iar lupta pentru titlu este tot mai intensă. Bayern Munchen este lider, cu 58 de puncte, urmată de Borussia (54), Borussia Monchengladbach (52) și RB Leipzig (51).

Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt

Mecul programat sâmbătă, de la ora 19:30, aduce față în față locul 1 din Bundesliga și locul 13. Bayern încearcă să își continue drumul spre un nou titlu și specialiștii o văd ca favorită certă în fața lui Eintracht.

Bavarezii au o formă de invidiat, 12 meciuri consecutive fără înfrângere, iar în primul meci de la reluare s-au impus cu 2-0 pe terenul lui Union Berlin. De partea cealaltă, Frankfurt nu trece prin cel mai bun moment și are patru înfrângeri consecutive.

Gazdele 17 goluri în ultimele 5 partide din Bundesliga și este de așteptat ca și contra lui Eintracht, Lewandowki și colegii lui să înscrie de cel puțin trei ori.

Pronostic Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt: gazdele câștigă și se marchează peste 2,5 goluri - cotă 1,33

Borussia Monchengladbach - Leverkusen

Monchengladbach și Leverkusn pot emite cu greu pretenții la câștigarea Bundesligii, dar se luptă pentru locurile care duc în Champions Leaegue. Borussia este pe 3, în timp ce Leverkusen este pe 5, cele două fiind despărțite de doar 2 puncte. Astfel, meciul de sâmbătă, ora 16:30, se anunță unul spectaculos.

Gladbach și Bayer sunt două dintre echipele cele mai ofensive din Bundesliga, având 55, respectiv 49 de goluri marcate până acum. Ambele au înscris cel puțin un gol în ultimele cinci meciuri, iar etapa trecută au punctat de trei, respectiv patru ori.

Pronostic Borussia Monchengladbach - Leverkusen: ambele marchează - cotă 1,4

Freiburg - Werder Bremen

Freiburg, locul 7, vine după 1-1 cu RB Leipzig și va primi vizita lui Werder Bremen, locul 17. Meciul programat sâmbătă, ora 16:30, reprezintă o șansă bună pentru gazde în lupta pentru locul 6, ultimul care duce în cupele europene.

Werder a obținut doar un punct în ultimele 7 meciuri și are șanse mici să se salveze de la retrogradare în acest sezon, motiv pentru care Freiburg este văzută ca favorită în acest meci.

Pronostic Freiburg - Werder Bremen - victorie Freiburg - cotă 2,2

Wolfsburg - Borussia Dortmund

Borussia, locul 2, continuă cursa de urmărire a liderului Bayern. Sâmbătă, de la 16:30, elevii lui Favre merg pe terenul lui Wolfsburg, înt-un meci pe care sunt nevoiți să-l câștige pentru a se menține aproape de rivala Bayern.

Dortmund are cinci vitorii consecutive, iar etapa trecută s-a impus clar, 4-0 cu Schalke. De partea cealaltă, Wolfsburg, locul 6, luptă pentru cupele europene, dar este la 11 puncte de locul 5, ocupat de Leverkusen. Deși și Wolfsburg trece printr-o formă bună, specialiștii o văd favorită pe Borussia.

Pronostic Wolfsburg -Dortmund: victorie Dortmund - cotă 1,7

Mainz - RB Leipzig

RB Leipzig, locul 3 din Bundesliga, joacă duminică, de la 16:30, pe terenul lui Mainz, locul 15, și are nevoie de victorie pentru a se menține aproape de Borussia și Bayern.

După egalul din etapa trecută, 1-1 cu Freiburg, Leipzig a ajuns la trei partide la rând fără victorie și nu își permite un pas greșit. Mainz vine după 2-2 cu Koln și se află la patru puncte în fața locului de baraj. Cu toate că nu au pierdut de trei meciuri, cei de la Mainz sunt văzuți ca victime sigure în fața lui Leipzig.

Pronostic Mainz - RB Leipzig - victorie RB Leipzig - cotă 1.4

GSP,