Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.12 pentru Liverpool - Southampton

Cota de 2.12 propusă de Andrei Dumitru pentru Liverpool - Southampton

Liverpool - Southampton e al treilea meci al zilei de sâmbătă în Premier League. Cele două echipe își dau întâlnire pe Anfield, de la ora 17:00.

Liverpool promite să facă spectacol în fața propriilor suporteri. „Cormoranii" vor să câștige pentru a se apropia de liderul Chelsea. Echipa lui Jurgen Klopp e pe locul 3, cu 25 de puncte, patru mai puține decât „albaștrii".

Liverpool promite spectacol pe Anfield

Diferența dintre Liverpool și „sfinți" este extrem de mare. Oaspeții sunt abia pe locul 13, cu 14 puncte și au și golaveraj negativ, 11-14. În schimb, campioana Angliei din 2020 are cea mai bună ofensivă din Premier League, 35 de goluri marcate.

Pariul meu pentru Liverpool - Southampton

Liverpool a pierdut un singur meci în acest sezon, în toate competițiile. S-a întâmplat în fața lui West Ham, într-un joc de Premier League, scor 2-3. Vine cu moralul ridicat după ce s-a calificat în primăvara Champions League și a învins-o și pe FC Porto la mijlocul săptămânii.

Southampton are doar trei victorii în acest campionat și tremură în subsolul clasamentului. Doar cinci puncte o desparte de zona roșie. „Sfinții" vin după o înfrângere în Premier League, scor 1-2, cu Norwich.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 27.11.2021
Liverpool - Southampton peste 3,5 goluri @ 2.12

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.