Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la FCSB - UTA

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la FCSB - UTA

FCSB e cea mai în formă echipă din Liga 1. Are o serie de 11 meciuri la rând fără înfrângere, dintre care 10 victorii, excepție fiind meciul pierdut cu FC Voluntari la masa verde. Acum, în etapa a 18-a, roș-albaștrii primesc vizita celor de la UTA Arad, de la ora 21:30.

FCSB a făcut un meci de senzație înaintea duelului cu UTA. Roș-albaștrii au învins-o cu 3-2 pe U Craiova la capătul unei partide nebune, în care oltenii au condus cu 1-0 și au egalat la doi. Echipa lui Toni Petrea a dat lovitura în al treilea minut de prelungiri, când Andrei Cordea a stabilit rezultatul final.

    FCSB revine pe Național Arena

În urma succesului din Bănie, FCSB are acum și ea cel mai bun atac din Liga 1, 32 de goluri, la egalitate chiar cu U Craiova. Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru a ține aproape de CFR Cluj, care are un avans de opt puncte.

Continuă cursa de urmărire a lui CFR Cluj

De cealaltă parte, înaintea rundei, UTA e doar pe locul 9, cu 25 de puncte. Arădenii au o perioadă foarte slabă, patru meciuri la rând fără succes. N-au mai bătut pe nimeni de la partida cu Clinceni, din 25 octombrie.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 05.12.2021
FCSB - UTA CONTRA peste 2,5 goluri @ 2.48

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.