Ponturi Pariuri Cupa Mondială

Cupa Mondială de Fotbal FIFA este una dintre cele mai importante și urmărite competiții fotbalistice din lume. Mondialul de anul acesta din Qatar, cu numărul 22, ce adună 32 dintre cele mai valoroase echipe naționale, se anunță a fi unul cu multe superlative și temperaturi ridicate, atât la propriu, cât și la figurat.

Ca de fiecare dată, evenimentul va oferi iubitorilor fotbalului, meciuri de excepție și mult mai multe posibilități de plasare pariuri. Tocmai de aceea o pagina cu ponturi pariuri cupa mondială, va fi cu siguranță utilă tuturor utilizatorilor acestei platforme.

Cum fiecare continent participă cu cele mai valoroase echipe și există interes pentru favorite, nu este exclus să asistăm la partide foarte strânse, cu rezultate greu de prevăzut până în ultimul moment. Motivația, forma și moralul vor face să existe surprize, care se vor se vedea atât pe tabelele de marcaj, cât și în opțiunile de pariuri aflate la dispoziția utilizatorilor platformei.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre cote și previziuni evoluție întreceri între cele 32 de echipe, din fiecare dintre cele 8 grupe, ai la dispoziție atât o pagină generală cu cote și goluri, cât și pagini dedicate fiecărui meci programat în grupe. Există cote atât pe câștigătoare, cât și pentru o multitudine de alte detalii, ce țin de goluri înscrise în fiecare repriză, diferențe de goluri, rezultat final, total goluri, șansă dublă etc.

Întrucât vor exista mulți factori care pot influența rezultatele la pauză sau la final, dacă vrei să fii la curent cu tot ce ține de cote cupa mondială va trebui să fii mereu conectat!

Vezi în josul paginii ponturi detaliate despre partidele de la cupa mondială.

Care sunt favoritele Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar 2022?

Cupa Mondială de Fotbal de anul acesta are câteva echipe favorite. Clasamentul și estimările sunt făcute pe baza unor date care țin de rezultatele din meciurile de calificare, grupele în care joacă, componență și formă echipe, evoluție anterioară la acest campionat. Există deja și multe ponturi pentru mondialul de fotbal.

Conform celor mai recente pronosticuri, statistici și cote castigatoare cupa mondială, acest clasament include echipele naționale ale următoarelor țări:

1. Brazilia

Echipa națională de fotbal a Braziliei este echipa cu cel mai bun palmares de la Cupa Mondială, cu 5 titluri câștigate, în 1958, 1962, 1770, 1994 și 2002, de două ori vicecampioană, în 1950 și 1998 și de două ori în finala mică, în 1938 și 1978. Brazilia este singura echipă care a participat la toate turneele finale ale Campionatului Mondial. Deși a trecut ceva timp de ultima cupă câștigată, se așteaptă ca echipa unde este căpitan Neymar să aibă o evoluție remarcabilă și spectaculoasă.

2. Franța

Echipa națională de fotbal a Franței, este una dintre cele mai valoroase echipe din lume, de două ori campioană mondială, în 1998 și în 2018 și actuala deținătoare a titlului. Ea a fost vicecampioană în 2006 și a jucat de două ori în finala mică, în 1958 și în 1986. Deși este foarte greu să iasă campioană de două ori la rând, nu este exclus ca echipa antrenată de Didier Deschamp și condusă de căpitanul Hugo Lloris să fie prezentă în finală și la Mondialul de anul acesta.

3. Argentina

Echipa națională de fotbal a Argentinei este una dintre cele mai îndrăgite și populare echipe din lume, cu un număr record de participări. Ea a fost prezentă la 17 dintre cele 21 de ediții organizate până acum, unde a ieșit de două ori câștigătoare și de 3 ori vicecampioană. Echipa actuală, ce îl are căpitan pe Lionel Messi, este în formă maximă și se anunță a fi una dintre cele mai bine cotate prezențe de la acest campionat.

4. Anglia

Echipa națională de fotbal a Angliei este o prezență constantă la Campionatul Mondial de Fotbal. Este câștigătoarea cupei din 1966 și are două prezențe în finalele mici, din 1990 și 2018. Căpitanul echipei și atacantul Harry Kane, este un jucător valoros, care reușește să insufle energie și spirit competitiv întregii echipe.

5. Spania

Echipa națională de fotbal a Spaniei, deținătoare a cupei din 2010, este și ea una dintre cele mai bine văzute prezențe de la acest campionat. Și, chiar dacă nu deține palmaresul unor naționale precum cea a Braziliei sau Argentinei, își face de fiecare dată remarcată prezența. Având în vedere nivelul jucătorilor din campionatul intern și calitățile căpitanul naționalei, Sergio Busquets, se așteaptă ca Spania să fie una dintre echipele de top de la această cupă mondiala.

6. Germania

Echipa națională de fotbal a Germaniei este una dintre cele mai apreciate prezențe la Campionatul Mondial de Fotbal. Deși la ultima ediție nu a trecut mai sus de grupe, este recunoscută ca o forță, ce poate întoarce în orice moment direcția rezultatului final. Din 1994, de când participă ca națională a Germaniei reunificate, a fost o singură dată deținătoare a cupei, în 2014, o dată vicecampioană și de două ori prezentă în finala mică. În clipa de față este cotată foarte bine.

7. Țările de Jos (Olanda)

Echipa națională de fotbal a Țărilor de Jos sau Olandei se anunță a fi într-o revenire de formă foarte puternică după ce a ratat calificarea la Mondialul din 2018. Prezența în finala din 2010 și în finala mică din 2014 nu a luat pe nimeni prin surprindere, întrucât este vorba despre o țară care, deși nu se califică de fiecare dată, spulberă tot ce întâlnește în grupe și merge rapid spre primele poziții.

8. Portugalia

Echipa națională de fotbal a Portugaliei a fost prezentă la 6 ediții ale Cupei Mondiale, cea mai bună performanță reușind-o în 2006, când a jucat în finala mică. Prezența în echipă a lui Cristiano Ronaldo, care este și căpitan, a ajutat foarte mult în a oferi iubitorilor de fotbal spectacol și goluri de excepție.

9. Belgia

Echipa națională de fotbal a Belgiei este vicecampioană la Cupa Mondială din 1980 și o prezență remarcabilă la Mondialul din 2016. Deși au existat multe ediții la rând în care nu s-a calificat, atunci când a participat, a jucat frumos, reușind să treacă de grupe.

Ponturi grupe Cupa Mondială 2022

Fiind vorba despre un Campionat Mondial de Fotbal, unde joacă cele mai valoroase echipe din lume, este foarte greu de anticipat cum vor decurge confruntările de pe teren. Vor intra în calcul foarte mulți factori, care nu țin neapărat de calitatea jocului, ci și de stil, control emoțional, șansă, motivație, revanșă etc.

Printre echipele naționale din grupe, ce pot avea mari șanse de a trece în etapele următoare și de a ajunge până în finale, avem:

Grupa A:

Favorite pentru a merge mai departe sunt Olanda, o prezență în forță și Qatar, ce are avantajul terenului propriu și motivația de a oferi satisfacție suporterilor naționali.

Grupa B:

Favorite sunt Anglia și Țara Galilor, ambele având echipe valoroase și experiență anterioară pentru un nivel de joc unde pretențiile sunt foarte mari.

Grupa C:

Favorite sunt Argentina și Polonia, cu avantajul unor echipe puternice, obișnuite cu multă presiune din partea suporterilor.

Grupa D:

Favorite sunt Franța, actuală deținătoare a titlului și Danemarca, ambele în formă și cu o motivație puternică să-și mențină standardele.

Grupa E:

Favorite sunt Germania și Spania, echipe de mare valoare, ce dețin poziții foarte bune la toate cupele anterioare.

Grupa F:

Favorite sunt Belgia și Croația, cu evoluție foarte bună în calificări și o formă fizică ce ne va oferi cu siguranță spectacol.

Grupa G:

Favorite sunt Brazilia și Serbia, cu echipe bine închegate, jucători valoroși și cu experiență la întreceri de asemenea nivel.

Grupa H:

Favorite sunt Portugalia și Uruguay, cu reprezentante ce vor avea o evoluție ce poate rezerva surprize și poziții bune în clasamentul final.