Ponturi Pariuri Cm 2022

Calificari Campionat Mondial

Ponturi Pariuri Campionatul Mondial de Fotbal - Qatar 2022

Denumită adesea simplu World Cup, FIFA World Cup sau Campionatul Mondial de Fotbal, reprezintă cea mai importantă competiție fotbalistică mondială, în care se întrec cele mai bune echipe naționale de fotbal, din întreaga lume. Înființată în anul 1930, întrecerea sportivă se desfășoară în sistem de cupă, cu o etapă de calificări și un turneu final. Competiția este organizată la fiecare patru ani. Ultima ediție a avut loc în 2018 și următorul campionat este programat pentru 2022.

Campionatul Mondial de Fotbal 2022 este cel mai prestigios turneu de fotbal din lume, cu recorduri absolute în ceea ce privește difuzările televizate și numărul total de telespectatori. Ultimele statistici indică peste 2,5 miliarde de urmăritori pentru meciurile dintre echipe și peste 700 de milioane de urmăritori pentru meciul de finală, ceea ce înseamnă că aproximativ 1 din 10 locuitori ai planetei iubește acest campionat.

Cupa Mondială din Qatar 2022

Din 1930 și până în prezent 17 țări au găzduit acest eveniment. Acestea au fost: Uruguay, Elveția, Suedia, Chile, Anglia, Argentina, Spania, Statele Unite ale Americii, Japonia și Coreea de Sud, Africa de Sud și Rusia. Prima țară în care s-a desfășurat acest campionat este Uruguay. Ultimul campionat, cu numărul 21, a avut loc în Rusia. Următoarea ediție este Qatar 2022. Se știe și care va fi organizatorul din 2026, competiție care va fi găzduită în premieră de trei state: SUA, Canada și Mexic.

Așadar cel mai așteptat eveniment fotbalistic din perioada următoare atât pentru microbiști, cât și pentru pasionații de pariuri sportive, este World Cup 2022. Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 este cea de-a 22-a ediție a competiției, prima dată găzduită în Qatar, în Orientul Mijlociu, o țară arabă majoritar musulmană.

Road to World Cup

Cupa Mondială 2022 se desfășoară în sistem campionat, cu două faze, una preliminară de calificări și un turneu final. World Cup Qatar va fi un turneu la care vor participa 32 de echipe naționale, inclusiv echipa țării gazdă. Acesta se va desfășura pe o perioadă de 28 de zile, de la sfârșitul lunii noiembrie, până pe 18 decembrie 2022, ziua Națională a Qatarului.

Preliminariile CM 22 au loc pe parcursul unui an, fiecare continent având propriul sistem de organizare, selecție și desemnare a echipelor naționale participante la Cupa Mondială. Turneul final, care este programat cu minim patru ani înainte de eveniment, se va desfășura conform unor reguli și norme stabilite și supravegheate de FIFA.

Acest turneu este primul care este planificat în lunile noiembrie-decembrie, lunile tradiționale fiind iunie-iulie. Va fi ultimul la care vor participa 32 de echipe naționale, inclusiv țara gazdă, următorul urmând să cuprindă 48 de echipe. În faza de preselecție au fost acceptate 211 echipe. Opt stadioane ultramoderne din Lusail, Al Khor, Dohavor,Al Rayyan, Al Wakrah vor gazdui meciurile.

Campionatul Mondial de Fotbal din 22 se anunță a fi unul dintre cele mai grandioase, spectaculoase și memorabile evenimente fotbalistice organizate vreodată.

Cine se va califica pentru Cupa Mondială din 2022?

Meciurile din cadrul grupelor preliminariile CM 2022 se desfășoară din martie până în noiembrie 2021. Play-off-ul este programat pentru martie 2022. În Europa au fost alcătuite 10 grupe de la A la J, 5 grupe din câte 5 echipe, cele de la A la E și 5 grupe de câte 6 echipe, cele de la F la J.

Primele clasate pe grupe vor merge direct la World Cup Qatar. Următoarele 10 calificate vor merge în play-off. Tot în play-off vor merge și primele clasate în grupele din Liga Națiunilor. Ultimele 3 participante se vor decide în două jocuri eliminatorii. La final doar 13 echipe se vor califica pentru meciurile de la Campionatul Mondial 2022.

Fiecare grupă își are favoritele. Astfel, până în clipa de față avem:

• Grupa A, favorite Serbia și Portugalia

• Grupa B, favorite Spania și Suedia

• Grupa C, favorite Italia și Elveția

• Grupa D, favorite Franța și Ucraina

• Grupa E, favorite Belgia și Cehia

• Grupa F, favorite Danemarca și Scoția

• Grupa G, favorite Olanda și Norvegia

• Grupa H, favorite Rusia și Croația

• Grupa I, favorite Anglia și Polonia

• Grupa J, Germania și România.

Meciurile din ultimele etape vor fi decisive pentru stabilirea clasamentului final și pentru desemnarea participantelor la CM din 2022 sau World Cup Qatar. Acest clasament poate fi foarte util tuturor celor care urmăresc calificările și doresc să știe spre ce meciuri să-și orienteze atenția și pe ce echipe să parieze. Date și statistici importate, dar și ponturi Cupa Mondială 2022 sunt accesibile și pot fi găsite pe platforma Infogol.Net.

Care se anunță a fi starurile turneului final Qatar 2022

Starurile de la CM Qatar 2022 vor aparține celor 13 echipe care vor reuși să treacă de preliminarii. În clipa de față, în funcție de golurile înscrise, printre primii zece clasați avem: M. Depay – Olanda , E. Zahavi – Israel, A. Mitrović – Serbia, Cristiano Ronaldo -Portugalia, R. Lewandowski – Polonia, T. Pukki – Finlanda, E. Haaland – Norvegia, A. Buksa – Polonia, M. Dabbur – Israel, S. Gnabry -Germania.

Așadar dacă sunteți interesați de pariuri CM 2022 și de ponturi Cupa Mondială 2022 pe jucători, urmăriți evoluția acestor golgheteri de top.

Evoluția și profilul echipei României

România face parte din grupa J în preliminariile World Cup 2022, fiind una dintre favorite. Din această grupă mai fac parte Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein. Țara noastră a avut o evoluție favorabilă în meciurile cu Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein, fiind învinsă în ambele meciuri doar de Germania și ocupând locul doi în grupă.

Cu siguranță 2021-2022 este o perioadă încărcată de evenimente fotbalistice, cu multe meciuri spectaculoase și pline de adrenalină. Dacă vreți să pariați pe meciuri sau fotbaliști din calificări și din competiția finală a Cupei Mondiale 2022, alegeți întotdeauna Betfair!

Nu pierdeți însă niciodată din vedere că pariurile sportive pe CM 2022 implică rezultate probabile pentru meciuri al căror final nu este simplu de prevăzut. Jucați echilibrat și responsabil, obligatoriu dacă aveți peste 18 ani.