Ponturi Euro 2020

EURO 2020

Ponturi Pariuri Euro 2020 (2021): Câștigători și Pariuri Favorite

UEFA EURO 2020, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii trecute, a trebuit să fie amânat până în vara anului 2021, lăsând miliarde de fani ai fotbalului din întreaga lume să aștepte cu răbdare desfășurarea pariurilor și a dramei sportive.

În cele din urmă, Euro 2020 se apropie și promite să fie un turneu excepțional. Finala Euro 2020 va începe pe 11 iunie 2021 și, ca de obicei, vă puteți aștepta să găsiți cele mai bune cote și oferte de pariere la Betfair.

Ghidul nostru practic de ponturi și pronosticuri pentru Euro 2020 vă va ajuta să navigați printre favoriții și outsiderii la pariuri pentru turneul european de fotbal din acest an.

 

Țările Euro 2020

Grupa A

Turcia, Italia, Țara Galilor, Elveția

Grupa B

Danemarca, Finlanda, Belgia, Rusia

Grupa C

Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord

Grupa D

Anglia, Croația, Scoția, Republica Cehă

Grupa E

Spania, Suedia, Polonia, Slovacia

Grupa F

Ungaria, Portugalia, Franța, Germania


*Pe Betfair Sportsbook puteți găsi cele mai bune cote de pariuri pentru toate meciurile din grupe și câștigători.

Cine sunt favoriții la câștigarea Euro 2020?

Anglia

Unii cititori ar putea fi surprinși să vadă că Anglia este în continuare co-favorită în cele mai recente cote de pariuri Betfair Euro 2020, fiind alături de Franța cele mai puternice două echipe din turneu.

Anglia și-a continuat eroismul de la Cupa Mondială cu calificarea în semifinalele Ligii Națiunilor, iar abundența de tinere talente care primesc oportunități la marile cluburi sugerează că succesul este gata să continue.

Cu încă trei ani de experiență în plus, plus ascensiunea lui Jadon Sancho, Phil Foden, Mason Mount și Jack Grealish, cei trei lei se vor îndrepta cu siguranță spre vară cu o echipă și mai puternică decât în Rusia.

Omul cheie: Harry Kane

Cu 34 de goluri pentru echipa de seniori a Angliei până în prezent, Kane este un marcator dovedit la cel mai înalt nivel și conduce Three Lions din prima linie. El are o relație excelentă cu Southgate și este un tehnician minunat în ultima treime.

Franța

Cu multe dintre vedetele de la Cupa Mondială aflate încă în floarea vârstei, Franța își va dori să repete victoriile de la Euro 2000 și Cupa Mondială 2002 și să dețină în același timp ambele titluri internaționale respectate.

Pariurile pe Franța ar putea reprezenta o valoare bună, având în vedere că sunt testate și testate în ultimii ani. Cu toate acestea, vor începe în cea mai dificilă grupă a turneului, în care una dintre Germania, Portugalia și Franța va ieși mai devreme. Les Bleus vor trebui să fie la înălțime încă de la început.

Omul cheie: Kylian Mbappé

Mbappe și-a arătat potențialul de clasă mondială cu patru goluri și o serie de performanțe excelente la Cupa Mondială 2018. Răsturnarea sa de viteză, ochiul pentru gol și inteligența fotbalistică îl fac o amenințare serioasă și un potențial jucător al turneului.

Belgia

În calitate de favorită clară a Grupei B, Belgia este așteptată să ajungă cu ușurință în sferturile de finală ale turneului. Belgia are, fără îndoială, cea mai puternică echipă internațională din Europa și va fi o alegere populară dacă va merge până la capăt și va obține în sfârșit o cupă majoră de fotbal.

Belgia are, pe bună dreptate, unele dintre cele mai bune cote la pariuri pentru a câștiga Euro 2020, având în vedere forța echipei sale și jucătorii impresionanți de talie mondială, precum Eden Hazard, Kevin De Bruyne și Romelu Lukaku.

Omul cheie: Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne l-a depășit pe Eden Hazard ca om de bază al Belgiei, care nu a dat lovitura așa cum se aștepta după ce s-a alăturat echipei Real Madrid în 2019. Conducătorul de joc de la Manchester City este unul dintre cei mai buni jucători care joacă la Euro 2020, pe care Belgia îl va căuta, fără îndoială, pentru a le oferi asistențe.


*Găsește cele mai recente cote pentru câștigătorii turneului Euro 2020 la Betfair Sportsbook

Ce alte echipe de la Euro 2020 merită un pariu?

Spania

O pot face? Experiența celor mai în vârstă ar trebui să le ofere cu siguranță o anumită stabilitate, dacă nu chiar entuziasm, iar grupa lor va fi probabil una dintre cele mai ușor de câștigat. Dacă unii dintre acei jucători mai tineri, cum ar fi Torres și Mikel Oyarzabal, reușesc să pătrundă în echipă, atunci ar putea surprinde câteva persoane.

Portugalia

Nimeni nu credea că Portugalia va ajunge în finală în 2016, darămite să o câștige, dar aceasta este o echipă care se dezvoltă atunci când șansele sunt împotriva ei. Din nou, Portugalia nu va intra în turneu ca fiind una dintre favorite, dar dacă va reuși să se descurce să iasă din acea grupă terifiantă, are toate șansele să meargă mai departe și să câștige totul.

Italia

În echipa Italiei se regăsesc jucători experimentați precum Ciro Immobile, Marco Verratti și Leonardo Bonucci, dar și o serie de jucători mai tineri care au adus o energie pozitivă echipei naționale. Își vor dori șansele de a fi cap de serie într-o grupă cu Elveția, Turcia și Țara Galilor, iar un start pozitiv ar putea da tonul pentru o ascensiune neașteptată în fazele finale.


Citiți cele mai recente știri și predicții Euro 2020 pe blogul Betfair