EURO 2020 | Toți merg pe invincibila Anglie și Kane, dar danezii sunt minunea

Echipe probabile

Anglia
Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Phillips, Rice – Sancho (Saka), Mount, Sterling - Kane

Danemarca
Schmeichel - Christensen, Kjær, Vestergaard - Stryger, Højbjerg, Delaney, Mæhle - Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Probabil că orice expert în pariuri va merge pe ideea că Harry Kane marchează în orice moment al jocului de miercuri seară, de la ora 22:00, Anglia - Danemarca, contând pentru semifinalele Euro 2020, de pe Wembley.

Este prima semifinală a Angliei la Euro, după un sfert de secol, iar "three lions" urmăresc să ajungă în a doua lor finală într-un turneu major, au fost doar la Mondialul din 1966, pe care l-au câștigat.

Albionul, în super formă

După ce a zăpăcit Ucraina la Roma, echipa lui Gareth Southgate se întoarce acasă și va avea 60.000 de fani pe Wembley, aproximativ două treimi din capacitatea arenei.
Danemarca se întoarce de la Baku, unde a învins Cehia, cu 2-1, și speră să continue să surprindă și să joace la fel de entuziasmant, după dramaticul moment din debutul de la Euro, cu prăbușirea pe teren a lui Eriksen.

Betfair _ EURO 2020 _ Danemarca _ 002 _ slide.jpg

Anglia este echipa mai încrezătoare, cu toate avantajele, teren, fani, formă, după cea mai bună performanță a turneului de până acum, 4-0 cu Ucraina, la Roma.
Echipa lui Southgate a devenit prima care nu a primit niciun gol în primele cinci meciuri de la Campionatul European. Jordan Pickford a fost excelent în poartă, în timp ce parteneriatul defensiv cu John Stones și Harry Maguire este la cel mai înalt nivel.

CE PARIEM

Anglia - Danemarca - 1 - cotă 1,65
Harry Kane marchează oricând - cotă 2,20
Raheem Sterling marchează oricând - cotă 3,20
Fiecare echipă are minimum 1 corner în fiecare repriză - cotă 1,53

Să nu uităm de ofensiva danezilor

Cu toate acestea, meciul englezilor poate fi cel mai dificil test de până acum, Danemarca a marcat 10 goluri în ultimele trei meciuri. Danezii au câștigat și pe Wembley în Liga Națiunilor, în octombrie 2020.
Danemarca a înscris în 4 din cele 5 meciuri disputate, cel cu Finlanda nici nu e de comentat, iar asta ne spune că există posibilitatea ca englezii să primească primul gol la acest Euro.

Betfair _ EURO 2020 _ Anglia _ 002 _ slide.jpg

Kane și-a dovedit abilitățile de atacant, cu 3 goluri în ultimele două meciuri, după ce nu reușise în grupe, în vreme ce Dolberg este și el "on fire", cum spun englezii.
Parteneriatul din atac al lui Kane cu Raheem Sterling a devenit mai puternic pe parcursul acestui turneu final atipic și șase dintre cele opt goluri ale Angliei sunt ale lor.
Kane a fost golgheter în Premier League sezonul trecut și este o forță dovedită la competițiile majore după ce a câștigat Gheata de Aur la Cupa Mondială din 2018, din Rusia.

Danemarca a fost echipa mai bună împotriva Republicii Cehe și a meritat victoria cu 2-1. Revenind după prăbușirea aproape fatală a lui Eriksen, în jocul de deschidere al turneului, și pierzând primele două jocuri, cu Finlanda și Belgia, danezii au dat dovadă de mult caracter și au mers din ce în ce mai bine la Euro 2020. Totuși, oamenii lui Southgate sunt mai motivați ca niciodată să prindă prima lor finală de campionat european.

Câștigă cu Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.