EURO 2020 | Finala-surpriză propusă de Florin Căruceru: „E un risc mare de tot"

Jurnalistul Florin Căruceru înțelege cel mai bine ce înseamnă sportul de performanță, practicând rugby la nivel profesionist înainte de a intra în mass-media sportivă. Florin ne-a prezentat favoritele sale pentru EURO 2020.

GRUPA A - În ciuda faptului că au impresionat în preliminarii, turcii nu sunt pe lista favoriților la accederea în optimi în opinia lui Florin. Acesta mizează pe Italia, la o cotă de 1.02, dar și pe Elveția, la o cotă de 1.53.

GRUPA B - Belgia, cu o cotă de 1.03, respectiv Danemarca, la o cotă de 1.14, sunt favoritele lui Florin Căruceru din grupa B. Pretenții la accederea în optimi pot emite și rușii, care au impresionat la Mondialul pe care l-au găzduit în urmă cu trei ani.

GRUPA C - În grupa unde vom vedea meciuri și la București, pe Arena Națională, Florin pariază, așa cum era de așteptat, pe Olanda, la o cotă de 1.01, dar și pe Austria, cotată cu 1.30 la calificare.

GRUPA D - Semifinalistele de la Cupa Mondială 2018, Anglia și Croația, sunt pariurile lui Florin din grupa D. Jurnalistul nu le dă nicio șansă naționalelor Cehiei și Scoției pentru a produce surprize majore.

GRUPA E - Fostul rugbist mizează pe Spania - cota 1.01 - și pe Suedia - cota 1.50 - în această grupă, asta deși Polonia lui Lewandowski e mai bine cotată decât nordicii la calificare.

GRUPA F - Marea surpriză a lui Florin Căruceru vine din grupa F, acolo unde mizează pe Germania - 1.06 - și pe Portugalia - 1.25. Practic, acesta nu le dă prea mari șanse la calificare francezilor, campioni mondiali în 2018.

Finala Anglia - Spania, la cota 31.00
, este marele pariu al lui Florin la EURO 2020, care anticipează totodată triumful Spaniei, la o cotă de 8.00.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.