EURO 2020 | Finala lui Bogdan Socol are cota 31.00. Pe cine pariază jurnalistul

Jurnalistul Bogdan Socol ne-a oferit pronosticurile sale pentru EURO 2020, atât pentru echipele care vor ieși din grupe, cât și pentru posibilele finaliste sau chiar câștigătoarea trofeului.

GRUPA A - Pentru Bogdan, lucrurile sunt clare în grupa A, chiar dacă toate cele patru echipe au argumentele lor pentru accederea în optimi. Acesta mizează pe Italia, la cota 1.02, dar și pe Elveția, la o cotă de 1.53.

GRUPA B - Jurnalistul nu a stat prea mult pe gânduri nici în privința favoritelor sale din grupa B, acolo unde pariază pe Belgia, la o cotă infimă, de 1.03, dar și pe Danemarca în dauna Rusiei, la o cotă de 1.14.

GRUPA C - În grupa în care vom putea vedea meciuri pe viu și la București, pe Arena Națională, Bogdan anticipează cu Olanda și Austria se vor califica. Dacă pentru batavi, lucrurile sunt clare - cota 1.01 - austriecii au o cotă ceva mai mare, 1.30.

GRUPA D - Naționalele care și-au disputat o semifinală la Cupa Mondială din 2018 sunt favoritele lui Bogdan Socol la calificare din grupa D. Anglia are cota 1.01, iar Croația cota 1.30.

GRUPA E - O posibilă surpriză pe care pariorul o vede apare în grupa E. Acesta crede că Suedia poate încheia grupa deasupra Poloniei, la o cotă de 1.50. Bogdan merge și pe naționala Spaniei, la o cotă de 1.01.

GRUPA F - În această grupă, Bogdan joacă la sigur. Franța și Germania sunt favoritele sale, fiecare având o cotă de 1.06 la calificare. Din această grupă mai fac parte Portugalia lui Cristiano Ronaldo și vecina Ungaria.

Marea surpriză propusă de Bogdan Socol vine în privința finalistelor, mizând pe o posibilă finală Franța - Italia, la o cotă de 31.00! Italienii au făcut spectacol în preliminarii, dar nu au mai ajuns într-o finală de turneu major de la Cupa Mondială din 2006. Bogdan mizează însă pe favorită la câștigarea trofeului: Franța, la cota 5.50.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.