EURO 2020 | Andreea Visu crede în favorite. Cele 14 pronosticuri ale sale

Una dintre jurnalistele de perspectiva din Romania, Andreea Visu, a acceptat provocarea EURO 2020 si a pronosticat cine se califica din fiecare grupa, finalistele si castigatoarea turneului final. 

GRUPA A - Andreea este sigura ca Italia va merge mai departe in optimile de finala ale turneului final, iar cota pare ca ii confirma asteptarile: 1.01. Alaturi de Squadra Azzurra crede ca se vor califica turcii, cotati cu 1.57.

GRUPA B - Belgia si Danemarca sunt cele doua favorite din grupa B in opinia Andreei. Belgienii sunt cotati cu 1.03 pentru a merge mai departe, in timp ce danezii au cota 1.14. Este sigura ca Belgia nu va avea nicio problema in aceasta grupa!

Grupa C - In grupa in care o parte dintre meciuri se joaca la Bucuresti a mers pe prezenta in optimile de finala pentru Olanda si Austia. La Olanda nu are niciun dubiu, iar cota confirma ca trebuie sa fie increzatoare, 1.01, iar Austria este a doua favorita din punct de vedere al cotelor, 1.3.

GRUPA D - La grupa D, Andreea Visu nu vede nicio surpriza si merge pe o calificare a Angliei, cotata cu 1.01, si a Croatiei, finalista de la Cupa Mondiala din 2018, care este cotata cu 1.3 pentru prezenta in optimile de finala.

GRUPA E - Spania si Suedia sunt favoritele Andreei din grupa E. Ibericii sunt cotati cu 1.01 pentru calificare, in timp ce Suedia are cota 1.5.

GRUPA F - Andreea nu are incredere in Cristiano Ronaldo si crede ca Franta si Germania merg in optimi. Ambele au aceeasi cota, 1.06.

Franta - Germania este finala EURO 2020 in opinia Andreei Visu. Cota este foarte buna si merita pariata: 21.00!

Andreea Visu este sigura ca Franta va ridica trofeul in acest an la EURO, iar cota pentru acest pariu este 5.50. Conform bookmakerilor, Franta este principala favorita la castigarea trofeului, asa ca Andreea are sanse bune sa bifeze acest pronostic.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.