EURO 2020 - OPTIMI | Italia, favorită cu Austria | Opțiuni favorabile pentru pariuri

Echipe probabile

Italia
Donnarumma - Di Lorenzo, Acerbi, Bonucci, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Berardi, Immobile, Insigne.

Austria
Bachmann - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Laimer, Grillitsch, X. Schlager - Sabitzer, Baumgartner - Arnautovic

Nu este deloc greșit dacă un parior va spune că Italia a fost una dintre cele mai impresionante echipe la Euro 2020. După 3 victorii consecutive, fără gol primit, urmează sâmbătă, de la ora 22:00, Austria, în optimile Euro, pe stadionul Wembley, din Londra.

Echipa lui Roberto Mancini a trecut rapid prin grupa A, mulți așteptându-se să aibă misiuni ceva mai dificile, având în vedere calitatea percepută a adversarilor lor. Au fost entuziaști, câștigând toate cele trei jocuri la zero, oferind în același timp hărțuiri ale defensivelor adverse - aspect pe care puțin îl vedeau

Azzurrii minunați ai lui Mancini

Crearea ocaziilor a fost un lucru pe care italienii l-au făcut excelent, plus golurile, o medie de 2,27 pe meci. În mod defensiv, au fost la fel de impresionanți, permițând 1,4 ocazii adversarilor în trei jocuri - o medie de doar 0,47 pe meci.
Aceste cifre sunt pur și simplu uluitoare, iar italienii merită un respect imens să meargă înainte în acest turneu, respect pe care casele de pariuri nu i-l oferă momentan, din prudență.

Câștigă cu Sportsbook!

Elevii lui Mancini sunt neînvinși de 30 de meciuri - cea mai lungă serie de invincibilitate din istoria echipei naționale a Italiei - și au 11 victorii fără gol primit. Este vorba de aproape 1.000 de minute de fotbal fără a lua gol.
După ce a dominat Turcia și Elveția, Italia a schimbat complet echipa cu Țara Galilor și a continuat să fie la fel de dominantă, arătând că acesta este mai degrabă o echipă super talentată, plină de fotbaliști.

CE PARIEM


Victorie Italia - cotă - 1,47
Italia câștigă cu 2-0 - cotă - 6,00
Ambele echipe înscriu - NU - cotă - 1,60
Ciro Immobile are minim 2 un șuturi pe poartă - cotă 2,50

Țara Galilor - Danemarca - Egalitate la pauză - cotă - 1,90
Țara Galilor se califică, inclusiv prel și penalty - cotă - 3,10

Austria, la primire

Într-un joc în care remiza era principalul pariu, Austria a fost cea care s-a impus împotriva Ucrainei pentru a garanta accederea echipei în optimile de finală. Austriecii nu își permiteau să piardă acel joc și meritau victoria, dominând de la început până la sfârșit împotriva unei echipe a Ucraina care nu părea deloc interesată să întâlnească Italia în optimile de finală.

Betfair _ EURO 2020 _ Austria _ Marcel  Sabitzer_ 001 slide.jpg

În timp ce austriecii au impresionat împotriva celor două echipe „mai mici" din grupa C, câștigând cu ușurință și cu Macedonia de Nord, înainte de acest joc ar trebui să acordăm mai multă greutate meciului lor împotriva Olandei.
Au fost groaznici în acel joc, oferind aproape nimic în atac, în timp ce păreau foarte vulnerabili în defensivă, iar acesta nu este tocmai un semn bun înaintea unei partide cu Italia. Austria a permis prea multe ocazii Olandei, iar o performanță la fel de slabă i-ar vedea ieșiți din competiție cu ușurință.

Nu este surprinzător să vedem Italia super favorită la acest meci, în timpul celor 90 de minute, având în vedere ceea ce am văzut până acum la squadra până acum și singura întrebare care se pune este legată despre stadionul din Londra, dacă italienii sunt la fel de buni și pe iarba de pe Wembley.

Cumva, pare că mai multe case de pariuri subestimează Italia, așa că noi mergem pe o victorie a italienilor, în 90 de minute, fără gol primit. Așteptați-vă la o nouă victorie confortabilă pentru Italia.

Cu cine joacă antrenorii?

Deși Italia a menținut o cursă impresionantă fără a ceda, planurile sale defensive sunt din nou susceptibile de a fi întrerupte din cauza accidentărilor, căpitanul Giorgio Chiellini s-a antrenat separat de restul echipei în timpul săptămânii. Fundașul lateral Alessandro Florenzi s-a pregătit mai mult la sală, așa că e posibil să nu fie apt cu Austria.

Prin urmare, fie Giovanni Di Lorenzo, fie Rafael Toloi al Atalantei vor începe pe partea dreaptă, iar Alessandro Bastoni sau Francesco Acerbi i se vor alătura lui Leonardo Bonucci în centru.
Roberto Mancini are, de asemenea, o dilemă la mijlocul terenului, deoarece Marco Verratti și-a confirmat recuperarea după o problemă continuă la genunchi, dar vedeta de la Sassuolo, Manuel Locatelli, a jucat anterior în primele două meciuri. Numai unul poate începe în trioul de la mijloc, alături de neschimbații Jorginho și Nicolo Barella.

Betfair _ EURO 2020 _ Italy _ Mancini _ 001 Slide.jpg

În față, Ciro Immobile, Domenico Berardi și Lorenzo Insigne sunt cei trei favorizați, deși Federico Chiesa a luat premiul „Star-ul meciului" UEFA împotriva Țării Galilor și cel puțin se așteaptă să primească un loc, măcar în repriza secundă.

Între timp, formația Austriei este departe de a fi sigură, după ce antrenorul Franco Foda a renunțat cu succes la precedentul său trio defensiv împotriva Ucrainei, permițându-i lui David Alaba să avanseze mai mult pe partea stângă. Controversatul Arnautovic joacă și el și se așteaptă să își creeze șanse în fața unei apărări compacte a Italiei.

Câștigă cu Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.