EURO 2020 - OPTIMI | Franța - Elveția, toată lumea merge pe campionii mondiali!

Echipe probabile

Franța
Lloris - Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez - Kante, Pogba, Tolisso – Griezmann - Mbappe, Benzema

Elveția
Sommer - Elvedi, Akanji, Rodriguez - Widmer, Xhaka, Freuler, Zuber – Shaqiri - Embolo, Seferovic

Franța a reușit să iasă câștigătoare din ceea ce specialiștii au numit "grupa morții", deși până acum a câștigat doar un joc la Euro 2020, o intrigantă victorie cu 1-0 asupra Germaniei în meciul de deschidere.

Franța lui Didier Deschamps este o echipă pragmatică, nu prea interesată să păstreze mingea pentru perioade prelungite, ci mai degrabă concentrându-se pe tranziții, și a făcut acest lucru perfect împotriva germanilor, păstrând mingea cu o posesie de doar 46%. Cu toate acestea, "les bleu" au provocat problemele echipei lui Joachim Low pe contraatac, Karim Benzema și Kylian Mbappe au avut 2 goluri anulate pentru ofsaid.
Franța a avut apoi două remize consecutive, un șoc 1-1 împotriva Ungariei, apoi cu 2-2 cu Portugalia, rezultat ce le-a calificate pe ambele mai departe.

Franța, misterioasă

Franța rămâne o enigmă la Euro 2020, totuși, demonstrează că nu e echipa sigură de la Cupa Mondială de acum 3 ani, deși Mbappe și compania arată că reprezentativa Hexagonului este matură.
Paul Pogba a fost grozav la mijlocul terenului, în timp ce N'Golo Kante a acoperit mai mult terenul pe Pușkaș Arena, mai mult decât Zoltan Molnar - un om care a păstrat numele 28 de ani terenului, înainte ca acesta să fie demolat și reconstruit.

Betfair ) EURO 2020 _ Franta _ Benzema _ 001 slide.jpg

Kylian Mbappe nu a reușit încă să aprindă turneul, în timp ce cele două goluri ale lui Benzema împotriva Portugaliei erau absolut necesare după două performanțe neconcludente ale vedetei de la Real Madrid, în primele 2 meciuri.

Există această teamă pentru Franța la turneele majore, să nu uităm că în era Deschamps, la Euro 2016, de exemplu, Franța nu a reușit să adune maximum de puncte în faza grupelor, remizând cu Elveția în ultimul joc, iar la Cupa Mondială din 2018 au învins Australia și Peru, la o diferență de un gol, înainte de a ultimul joc împotriva Danemarcei.

CE PARIEM

Croația - Spania X - cotă - 3,50
Franța - Elveția 1 - cotă - 1,50
Franța câștigă cu 2-0 - cotă - 6,00
Benzema marchează oricând - cotă 2,20
Franța - Elveția sub 2,5 goluri - 1,60

Nici Elveția nu a convins

Faza eliminatorie este locul în care Franța prinde viață, însă elvețienii au o mulțime de motive pentru a se teme. Elveția s-a calificat din grupa A pe locul al treilea, după ce a remizat cu Țara Galilor și a învins Turcia.

În fața trupei lui Robert Page, demolată de Danemarca în optimi, 0-4, elvețienii au dominat și ar fi trebuit să câștige jocul, însă a venit reușita lui Kieffer Moore, care a păstrat rezultatul egal până la final. Să nu uităm că împotriva Italiei, elvețienii au fost jalnici, arătând puține idei și aparent fericiți că n-au luat mai mult de 3.

Betfair _ EURO 2020 _ Elvetia _ 001 slide.jpg

O victorie cu 3-1 împotriva Turciei a fost o modalitate excelentă pentru echipa lui Xherdan Shaqiri de a încheia cu calificare faza grupelor, dar având în vedere cât de slabă a fost Turcia în cele trei meciuri de la Euro 2020, este greu să evaluezi cât de mult merită acea victorie.

Este dificil de văzut o modalitate prin care Elveția împiedică Franța să câștige acest joc, în special având în vedere cât de pasivi au fost împotriva Italiei, și e clar că trecerea Franței ca favorită este singura modalitate reală de a paria pe acest meci.

Să nu uităm că favoritele n-au emoții

Se caută toate variantele pentru a obține cea mai bună variantă și cotă pentru Franța, o victorie fără gol primit sau o victorie la minimum două goluri pe arena de la București.
Să nu uităm un aspect, favoritele s-au descurcat bine și la acest turneu și, de fapt, dacă ați fi susținut favorita în fiecare meci, ați fi obținut un profit.

Cu toate acestea, merită cu siguranță să ne uităm și la numărul de goluri susceptibile de a fi înscrise în meci și, deși ambele echipe au avut patru goluri în ultimele lor meciuri din grupă, este puțin probabil să vedem o repetare, Franța sigur că gestionează aspectul defensiv într-un mod controlat și pragmatic.
Deci, casele de pariuri spun că Franța va înscrie și Elveția nu. Deci, ne uităm la un pariu care implică o victorie a Franței la zero sau Franța să câștige și sub 2.5 goluri în meci.

Evident, cu acest pariu nu avem luxul unei victorii cu 3-0, 4-0 sau chiar mai mari, dar având în vedere că majoritatea caselor de pariuri favorizează și protejează acest pariu al victoriei sub 2,5 goluri, atunci să mergem pe el.

Câștigă cu Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.