Cine obține cecul pentru elita fotbalului din Albion? Finala play-off-ului din Championship

Înregistrează-te acum

Brentford - Fulham este finala play-off-ului din Championship pentru promovarea în elita fotbalului din Albion. Partida se va disputa marți, 4 august, de la ora 21:45, pe stadionul Wembley din Londra.

Pană să joace cu promovarea „pe masă", cele două formații din Londra au trecut prin emoțiile unor semifinale în dublă manșă.

Brentford a trecut de Swansea, scor 3-2 la general, după ce în meciul tur cedase la limită. De asemenea, nici Fulham nu a avut parte de o „dublă" relaxantă în compania lui Cardiff. Calificându-se cu același scor la general, 3-2, trupa lui Scott Parker a tremurat până în ultimul minut al confruntării de pe Craven Cottage.

În cele din urmă, ierarhia de pe hârtie s-a respectat, întrucât au ajuns în finală echipele clasate la finalul sezonului regular pe pozițiile 3 (Brentford) și 4 (Fulham).

Formațiile deja promovate în Premier sunt Leeds și West Brom, cărora li se va adăuga marți învingătoarea dintre Brentford și Fulham. Acestea le vor lua locul retrogradatelor din BPL, Norwich, Watford și Bournemouth.

Cel puțin din punct de vedere moral, Brentford pornește cu un avantaj înaintea duelului decisiv cu Fulham. Trupa danezului Thomas Frank s-a impus în ambele meciuri ale actualei stagiuni din Championship - 1-0, 2-0 -, la final clasându-se pe o poziție mai avansată.

În 46 de runde, „The Bees" au marcat nu mai puțin de 80 de goluri, record în ligă!, primind 38, cu 10 mai puțin decât Fulham, care a reușit doar 64 de goluri - cel mai slab număr dintre primele 5 clasate. Astfel, Brentford poate fi considerată favorită în cel mai important meci al sezonului din eșalonul secund al Angliei.

1946/1947 este ultimul sezon în care Brentford a participat în prima divizie a fotbalului britanic; în vreme ce Fulham a participat cel mai recent chiar în urmă cu două ediții (2018-2019)

Brentford - Fulham » Echipele probabile:

Brentford (4-3-3): Martin - Dalsgaard, Jansson, Pinnock, Henry - Marcondes, Norgaard, Jensen - Mbeumo, Watkins, Benrahma
Antrenor: Thomas Frank

Fulham (4-2-3-1): Rodak - Christie, Ream, Hector, Bryan - Reed, Cairney - Knockaert, Onomah, Cavaleiro - Cordova-Reid
Antrenor: Scott Parker

Pariu recomandat: victorie Brentford în 90 de minute » Cotă 2.12 pe Exchange

GSP,