Știați că puteți ieși în pierdere chiar și cu un win rate de 70% la pariuri sportive? Pare greu de crezut, dar e adevărat, mai ales dacă nu luați în calcul toți indicatorii.

Am explicat ce trebuie să luați în calcul atunci când vine vorba despre tipsterii de pe internet și cum puteți face diferența între șarlatani și oameni OK. De asemenea, v-am explicat cât de simplu este să calculați ROI și Yield pentru a vă ține evidența profitabilității și de ce este neapărat nevoie să monitorizați acești indicatori!

Așa cum am spus și în cadrul emisiunii, în această ediție surpriză fac un cadou pentru toți urmăritorii noștri care constă în acces GRATUIT până pe 15 ianuarie 2021 în grupul meu privat de pariuri, Business Tips. Detaliile de acces se află în descrierea clipului de pe Youtube.

Am introdus și o rubrică nouă, care se numește BILETUL ETAPEI și este propunerea mea de bilet săptămânal care conține meciuri din mai multe campionate, la o cotă finală destul de mare, cu asigurare în caz că pierdem un singur meci.

Ca de obicei, am pregătit și TOP 5 Recomandări pentru meciurile din cadrul etapei intermediare, la cotă medie peste 1.80 , pentru următoarele dueluri:
LYON vs NANTES
AC MILAN vs LAZIO
REAL MADRID vs GRANADA
EVERTON vs MANCHESTER UNITED
FC PORTO vs BENFICA

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.