Bursa Pariurilor Ep. 93 - Trading pe piețele de competiții

În episodul cu numărul 93 din Bursa Pariurilor, am explicat și am dat exemple despre cum se poate face trading pe piețele de competiții. Acestea sunt, în general, piețe pe termen scurt, mediu sau lung, în funcție de formatul turneului. De exemplu, un turneu de grand slam la tenis se întinde pe o perioadă de 2 săptămâni, un turneu de tip campionat european sau mondial la fotbal se întinde pe o lună, iar un campionat de fotbal precum Premier League se întinde pe 1 an.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent:
Liverpool vs Chelsea
Sheffield United vs Nottingham Forest
AC Milan vs Atalanta
Atletico Madrid vs FC Sevilla
Rennes vs Marseille

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț echitabil în acest an, 22 pariuri câștigate și 18 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BILETUL ETAPEI, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem câte 2 meciuri pe care le combinăm pe același cupon.

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.