Bursa Pariurilor: ce este SCALPINGUL și cum aplicăm strategia

Există anumite strategii din piețele financiare de tranzacționare care pot fi aplicate și în pariuri sportive, iar un exemplu în acest sens este SCALPINGUL.

Episodul cu numărul 38 din Bursa Pariurilor, cel mai de succes proiect video din România pe această nișă de pariuri sportive, are subiecte foarte interesante pentru pariori, însoțite de recomandări și explicații din domeniu. Ca de obicei, Carmen Mandiș (jurnalist sportiv ProSport) și Adi Dobre (comentator sportiv Eurosport) sunt alături de mine pentru a dezbate cele mai interesante meciuri din acest weekend.

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, am explicat pe înțelesul tuturor, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume se poate aplica o strategie împrumutată din piețele de tranzacționare financiară, numită SCALPING. Strategia are la bază profiturile mici și dese obținute într-un timp foarte scurt pe baza fluctuațiilor rapide de cote! Eu folosesc această strategie și rata de succes este una satisfăcătoare!

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care am oferit și câte 3 recomandări de pariere ale căror valoare medie este aproximativ cota 2 și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig:
- Arsenal vs Liverpool
- PSG vs Lille
- Torino vs Juventus
- Sevilla vs Atletico Madrid
- FCSB vs csu craiova

Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care v-am prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este 40, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care eu și Adi Dobre oferim predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți urmăritorii.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.