Cum se face trading pe meciurile de tenis

Tenisul este unul din sporturile preferate ale traderilor de pe Betfair Exchange tocmai pentru faptul că fluctuațiile de cote sunt destul de rapide și se pot genera profituri într-un timp foarte scurt.

În episodul cu numărul 82 din Bursa Pariurilor, am explicat într-un tutorial cu captură de ecran cum se face TRADING la pariuri sportive pe meciurile de tenis și care sunt pașii de urmat pentru a avea succes pe termen lung. Modalitățile de intrare și ieșire din piață la un meci de tenis sunt la alegerea pariorului, iar modalitățile de cash-out pot diferi în funcție de obiectivul propus pentru profit.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent, la fel ca în episodul trecut:
Manchester City vs Tottenham
Borussia Dortmund vs Borussia Monchengladbach
Valencia vs Barcelona
RB Salzburg vs Wolfsberger
CFR Cluj vs Rapid București

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț foarte bun și profitabil în acest an, 6 pariuri câștigate și 2 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BĂTĂLIA BILETELOR, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem câte un bilet de weekend, la cote extrem de atractive!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.