Cum facem TRADING pe scor corect la fotbal

Scorul corect al unui meci de fotbal pare greu de prezis, de foarte multe ori, dar există o strategie prin care putem încasa indiferent de cât va fi rezultatul final.

În episodul cu numărul 85 din Bursa Pariurilor, am explicat într-un tutorial cu captură de ecran cum se face TRADING la pariuri sportive pe meciuri din fotbal și am explicat cum aplic eu o strategie pe scor corect, cu care se pot genera câștiguri indiferent de rezultatul final al unui meci, în doar câteva minute.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent, la fel ca în episodul trecut:
Manchester United vs Tottenham
Arsenal vs Leicester
Lyon vs Rennes
Torino vs Inter
Galatasaray vs Besiktas

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț profitabil în acest an, 10 pariuri câștigate și 8 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BĂTĂLIA BILETELOR, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem câte un bilet de weekend, la cote extrem de atractive!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.