Cum facem TRADING în Exchange direct de pe mobil

Iată-ne ajunși și la episodul cu numărul 80 al celui mai apreciat proiect video de infotainment din România!

În episodul cu numărul 80 din Bursa Pariurilor, am explicat într-un tutorial cu captură de ecran cum se face TRADING la pariuri sportive chiar de pe mobil pentru a genera câștiguri indiferent de rezultat la bursă! Tradingul este strategia de pariuri sportive cea mai des folosită de către profesioniști, iar în ziua de azi se poate pune în aplicare foarte simplu chiar de pe telefonul mobil.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent, la fel ca în episodul trecut:
Barcelona vs Atletico Madrid
Inter vs AC Milan
Bayern vs Leipzig
Dortmund vs Leverkusen
AS Monaco vs Lyon

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț foarte bun și profitabil în acest an, 4 pariuri câștigate și 0 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BĂTĂLIA BILETELOR, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem câte un bilet de weekend, la cote extrem de atractive!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.