Cele mai populare strategii de TRADING pe egalitate la fotbal

Tradingul sportiv pe betfair Exchange este cea mai puțin riscantă metodă de a genera profit din pariuri sportive, dar contează foarte mult în ce strategii este folosit.

În episodul cu numărul 81 din Bursa Pariurilor, am explicat într-un tutorial cu captură de ecran cum se face TRADING la pariuri sportive pe meciurile de fotbal pe rezultatul de egalitate și am explicat două dintre cele mai cunoscute și aplicate strategii la nivel mondial de către profesioniști! Este foarte important să respectăm anumite criterii de selecție a meciurilor în funcție de cote și în funcție de cum anticipăm că vor evolua acestea conform scenariilor noastre.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent, la fel ca în episodul trecut:
Leicester vs West Ham
Villareal vs Real Madrid
Napoli vs Inter
Atalanta vs Juventus
Sparta Praga vs Viktoria Plzen

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț foarte bun și profitabil în acest an, 4 pariuri câștigate și 1 pierdut, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BĂTĂLIA BILETELOR, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem câte un bilet de weekend, la cote extrem de atractive!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.