Bursa Pariurilor: strategii de trading LIVE pe goluri la fotbal

În episodul 21 al emisiunii noastre, Bursa Pariurilor, am explicat ce strategii LIVE de trading pe piețele de goluri folosesc eu în meciurile de fotbal.

În funcție de evoluția acțiunilor din teren, de foarte multe ori, scorul poate fi mincinos, iar noi putem profita plasând pariuri PRO și CONTRA pe aceeași piață a unui eveniment, iar în asta constă cu adevărat activitatea de TRADING, una dintre cele mai profitabile strategii pariuri sportive.

De exemplu, dacă într-un meci se înscriu foarte rapid 2 sau 3 goluri, dar fără să fi existat ocazii mari în prealabil, piața va reacționa crezând că va fi un meci cu goluri multe. Să presupunem că e 1-1 în minutul 10, atunci am putea plasa un pariu de tip PRO pe SUB 3.5 goluri la cotă peste 4.00, iar dacă meciul se potolește și nu se mai înscrie deloc până la pauză am putea ieși din piață plasând un pariu de tip CONTRA la cotă undeva în jurul valorii de 2.00 pentru un trade profitabil. Încă un exemplu în emisiune!

La rubrica TOP Recomandări de weekend, am analizat alături de Carmen Mandiș și invitatul special din cadrul acestui episod, comentatorul sportiv Mădălin Negoiță, 5 meciuri foarte tari din acest weekend , însoțite de recomandări de pariere din partea mea:

Liverpool vs Leicester
Tottenham vs Manchester City
Napoli vs AC Milan
Villareal vs Real Madrid
Atletico Madrid vs Barcelona

Nu lipsește rubrica DUEL DE PRONOSTICURI unde eu și Mădălin propunem câte un scor corect pentru fiecare dintre cele 5 meciuri despre care am discutat.

CONCURS: Mădălin m-a provocat să dau un scor corect pentru meciul de Liga 1 pe care îl va comenta în acest weekend, iar eu am acceptat, însă, la rândul meu vă provoc să lăsați în secțiunea de comentarii de pe Youtube scorul corect pe care îl vedeți la meciul dintre CFR Cluj și UTA Arad. TOȚI cei care vor ghici scorul corect vor fi recompensați cu 30 de zile de acces GRATUIT în grupul meu privat de pariuri Business Tips

Vă doresc un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.