Bursa Pariurilor: învățăm despre pariurile pe Betfair Exchange

Urmărește în fiecare vineri Bursa Pariurilor, un talk-show despre pariuri și recomandări din partea experților pentru meciurile din weekend.

Carmen Mandiș, Adi Dobre și Cătălin Mihalache vor prefața în fiecare săptămână cele mai importante meciuri din weekend și vor căuta să identifice recomandări de pariere cât mai profitabile pentru cititorii blogului nostru, așa că pune-ți reminderul și urmărește-i în fiecare vineri.

În primul episod al emisiunii, Cătălin Mihalache, expertul în pariuri sportive, explică noțiunile de bază despre cum funcționează Betfair Exchange și care sunt avantajele pariorilor care folosesc pariurile sportive la bursă.

Adi Dobre, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi pentru iubitorii sportului din România, oferă informații importante despre meciuri din România, Germania, Anglia și Spania, iar Carmen Mandiș, prefațează derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB.

Pe lângă informațiile foarte interesante prezentate de Cătălin Mihalache, vei putea afla și care este recomandarea de pariere la cota 2.50 sugerată pentru meciul dintre FC Voluntari și Academica Clinceni.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.