Bursa Pariurilor episodul 89 - totul despre handicapul asiatic

Foarte mulți pariori se feresc de pariurile de tip handicap asiatic pe motiv că li se pare un procedeu prea complicat, însă ele sunt foarte simplu de înțeles.

Am explicat în episodul cu numărul 89 din minunata noastră emisiune cum funcționează handicapurile asiatice și la ce ne ajută atunci când le aplicăm. Acest tip de pariuri este cel mai des folosit de pariorii profesioniști!

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am discutat despr 5 meciuri foarte interesante din acest weekend, pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune:
Manchester City vs Liverpool @2.10
Inter vs Verona @1.85
Leipzig vs Hoffenheim @2.80
Fenerbahce vs Galatasaray @2.00
U Craiova vs CFR Cluj @2.20

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț echitabil în acest an, proiect în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BILETUL ETAPEI, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem de această dată câte două meciuri pe care le combinăm pe un singur bilet comun la cotă finală 14.5!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie, dar și un concurs separat în urma căruia puteți câștiga 2 premii!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.