Bursa Pariurilor episodul 86 - despre Bonus Hunting

Dacă te întrebi care este cea mai sigură modalitate prin care poți pune mâna pe banii caselor de pariuri, ai nimerit la fix!

În episodul cu numărul 86 din Bursa Pariurilor, l-am avut ca invitat special pe Cătălin Cîrnu, un comentator sportiv foarte cunoscut pentru majoritatea microbiștilor. Am profitat de ocazie pentru a-i explica și lui care este cea mai sigură metodă de a lua banii caselor de pariuri prin intermediul procedeului denumit BONUS HUNTING.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent:
Ajax vs Feyenoord
AS Roma vs Lazio
Koln vs Dortmund
Marseille vs Nice
Real Madrid vs Barcelona

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț echitabil în acest an, 11 pariuri câștigate și 11 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BĂTĂLIA BILETELOR, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, dar și invitatul special Cătălin Cîrnu, propunem câte un bilet de weekend, la cote extrem de atractive!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.