Bursa Pariurilor ep70 - Cum facem SURE BETTING

Sure betting - pariuri sigure - sau arbitraj la pariuri sportive! Cu siguranță un subiect extrem de interesant pentru pariorii care doresc să realizeze profit fără risc!

În acest episod am explicat care sunt pariurile sigure și cum se pot descoperi. Dacă avem un meci între Real Madrid și Foresta Suceava, pariul pe victoria lui Real Madrid, chiar dacă este la cotă 1.01, nu este un pariu sigur, deși majoritatea pariorilor ar zice că nu există altă variantă. Dar se pot întâmpla multe, iar surprizele din fotbal sunt la tot pasul, exemplele sunt cu nemiluita! Singurele pariuri sigure sunt cele care îndeplinesc condițiile prezentate în acest episod.

Weekendul e plin de meciuri ale echipelor naționale pentru campania de calificare la campionatul mondial din 2022, iar noi am cules cele mai importante dueluri pentru care am oferit și recomandările mele de pariere:

România vs Islanda
Armenia vs Macedonia de Nord
Italia vs Elveția
Bosnia vs Finlanda

Avem și biletul din cadrul noului Challenge COTA2, în cadrul căruia doresc să leg o serie cât mai lungă de pariuri consecutive câștigătoare. Avem până acum 10 verzi și 3 lost, iar de această dată am mizat pe meciuri care nu ar trebui să ne dea emoții!

Biletul Etapei vă propune un cupon format din 7 meciuri la cotă finală 15, cu rambursarea mizei în cazul în care este pierdut la un singur meci, după aplicarea asigurării ACCA EDGE!

Avem și CONCURS în cadrul rubricii Duel de Pronosticuri unde participarea este gratuită, iar premiile garantate!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.