Bursa Pariurilor ep 95- Bonus Hunting pe finala Champions League

Mare meci, mare miză, dar și posibilități bune de câștiguri destul de ușor de realizat pentru pariori!

În episodul cu numărul 95 din Bursa Pariurilor, capul de afiș este, în mod evident, finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid, un meci foarte atractiv atât pentru microbistul de rând, cât și pentru pariori.

Am analizat alături de colegii mei acest mare meci și am ținut cont atât de statisticile stufoase pe care le-am adunat, dar am analizat și cotele și evoluția lor până în prezent.

Am explicat și ce oportunități bune pot apărea pentru BONUS HUNTING odată cu disputarea finalei, care coincide cu desfășurarea turneului de mare slam Roland Garros, tot la Paris.

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am mai oferit pariuri single și pentru alte 4 meciuri, pe lângă finală, meciuri foarte importante, cu caracter eliminatoriu.

La rubrica Challenge COTA2 sperăm să înverzim și pariul 3 din seria de 10 pe care o avem în obiectiv, iar la BILETUL ETAPEI avem 2 episoade la rând când primim miza înapoi pentru că am ratat biletul la un singur gol, așa că sperăm ca de această dată să bifăm toate cele 6 selecții care ne dau o cotă finală 15.

Nu uitați de CONCURS, unde puteți câștiga unul din premiile puse la bătaie!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.