Bursa Pariurilor ep 69 - cum se câștigă prin TRADING indiferent de rezultatul final

Tradingul pe cote de pariuri sportive se bazează pe principii identice cu tradingul din alte domenii, iar profiturile pot deveni constante pe termen lung dacă strategia este aplicată corect.

În acest episod am explicat care sunt ideile principale pe care se bazează activitatea traderilor din pariuri sportive și am dat exemple foarte clare cu captură de ecran despre cum anume se pot face bani indiferent de rezultatul final al meciurilor pe care pariem. Practic, pe noi ne interesează doar evoluția cotelor până la punctul în care ne asigurăm profitul, nu ne interesează neapărat și scorul final.

Weekendul e plin de meciuri tari, astfel că am cules cele mai importante dueluri pentru care am oferit și recomandările mele de pariere:

Manchester United vs Manchester City
AC Milan vs Inter
Betis vs Sevilla
Leipzig vs Dortmund
Spartak Moscova vs Lokomotiv Moscova

Avem și biletul din cadrul noului Challenge COTA2, în cadrul căruia doresc să leg o serie cât mai lungă de pariuri consecutive câștigătoare. Avem până acum 9 verzi și 3 lost, iar de această dată am mizat pe 3 meciuri din liga a doua de fotbal din România.

Biletul Etapei vă propune un cupon format din 7 meciuri la cotă finală 15, cu rambursarea mizei în cazul în care este pierdut la un singur meci, după aplicarea asigurării ACCA EDGE!

Avem și CONCURS în cadrul rubricii Duel de Pronosticuri unde participarea este gratuită, iar premiile garantate!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.