Bursa Pariurilor ep. 67 - cum se face Bonus Hunting

Episodul din acest weekend din Bursa Pariurilor este unul foarte important, deoarece acoperă un subiect la mare căutare în rândul pariorilor.

Am explicat în detalii destul de clare, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume se pot vâna bonusurile caselor de pariuri, printr-o metodă perfect legală, care implică doze de risc apropae inexistente.

Weekendul e plin de meciuri tari, astfel că am cules cele mai importante dueluri pentru care am oferit și recomandările mele de pariere:

Manchester United vs Liverpool
Barcelona vs Real Madrid
Inter Milano vs Juventus
Marseille vs PSG
Dinamo București vs Rapid București

Avem și biletul din cadrul noului Challenge COTA2, în cadrul căruia doresc să leg o serie cât mai lungă de pariuri consecutive câștigătoare. Avem până acum 7 verzi și 3 lost, iar de această dată am mizat pe 2 meciuri din liga a doua de fotbal din România.

Biletul Etapei vă propune un cupon format din 6 meciuri la cotă finală 12, cu rambursarea mizei în cazul în care este pierdut la un singur meci, după aplicarea asigurării ACCA EDGE!

În final avem și tradiționalul CONCURS cu participare gratuită și premii garantate, în cadrul rubricii Duel de Pronosticuri!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.