Bursa Pariurilor ep 63 - avantaje Exchange față de casele de pariuri clasice

În episodul 63 al minunatei noastre emisiuni, am enumerat și explicat cele mai importante avantaje ale bursei de pariuri Exchange în comparație cu casele de pariuri clasice.

Am discutat alături de colegii mei Carmen Mandiș (jurnalist Prosport) și Adi Dobre (comentator Eurosport) de această dată despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend în cadrul rubricii TOP RECOMANDĂRI, pentru care am oferit și câte un pariu propus de mine, la cote foarte bune cuprinse între 2.00 și 3.80! Meciurile pe care le-am prefațat sunt:

Chelsea vs Manchester City
Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund
Real Madrid vs Villareal
Lazio vs AS Roma
Olympique Marseille vs Lens

Avem și biletul din cadrul noului Challenge COTA2, în cadrul căruia doresc să leg o serie cât mai lungă de pariuri consecutive câștigătoare. Avem până acum 4 verzi și un două lost.

Biletul Etapei vă propune un cupon format din 7 meciuri la cotă finală 15, cu rambursarea mizei în cazul în care este peirdut la un singur meci, după aplicarea asigurării ACCA EDGE!

În final avem și tradiționalul CONCURS cu participare gratuită și premii garantate, în cadrul rubricii Duel de Pronosticuri!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.