Bursa Pariurilor: cum putem face profit în Exchange pe meciurile de tenis

După 10 episoade în care am explicat cum se poate face profit în Exchange prin strategii aplicate pe meciuri din fotbal, a venit vremea să vorbim și despre strategii aplicate pe tenis.

Cum sezonul de tenis devine din ce în ce mai bogat în turnee, iar cum Roland Garros ne bate la ușă, am ales să povestesc acum despre două strategii pe care eu le folosesc cu regularitate la meciurile din sportul alb și prin care putem face profit indiferent de rezultatul final, așa cum v-am obișnuit.

TOP 5 RECOMANDĂRI

Ca de fiecare dată, am discutat în detaliu despre 5 meciuri care mi s-au părut interesante și care se dispută în weekendul acesta. M-au ajutat la o analiză amănunțită colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, astfel că vă recomand să urmăriți emisiunea pentru a afla toate detaliile înainte de plasarea pariurilor.

La Dinamo vin spanioli pe bandă rulantă, dar rămâne de văzut cum se vor descurca în fața unui Botoșani dezlănțuit. Tot în Liga 1 se întâlnesc Astra și Sepsi, singurele echipe care nu au marcat în primele 2 etape, dar care au o mecie incredibil de mare la acest capitol în ultimele partide directe.

Începe noul sezon de Premier League, iar campioana Liverpool primește vizita unei nou-promovate: Leeds United! Vezi toate cotele disponibile și pariază aici pe Premier League.

Debut de nouă stagiune și în La Liga, iar pariul ales de mine vine dintr-un derby local: Valencia vs Levante! Merită să urmăriți, pentru că mizez pe o cotă de 3.90.

Ultima recomandare vine din Turcia, unde vice-campioana Trabzonspor întâlnește în prima etapă chiar pe Beșiktaș, într-un meci care se anunță a fi spectaculos.

Încheiem cu celebrul DUEL DE PRONOSTICURI de tip scor corect între mine și Adi Dobre, unde în acest moment scorul este egal.

Vă doresc un weekend profitabil.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.