Bursa Pariurilor: cum "ocolim" marja caselor de pariuri și cât câștigăm în plus?

Am explicat în primul episod care este marja pe care o aplică în fiecare cotă casele de pariuri pentu a ieși în profit, iar azi vom vedea cum ne afectează.

În episodul cu numărul 17 am explicat de ce prefer eu să joc pe Betfair Exchange și am demonstrat cu cifre clare cu cât câștigăm mai mult dacă "ocolim" marja caselor de pariuri clasice. Vom considera un exemplu clasic de meci cu șanse de rușită 50% cu 50% cum ar fi "cine va avea lovitura de start" la un meci de fotbal....este evident că ar trebui să avem o cotă de 2.00 pentru ambele selecții, raportându-ne la șansele de reușită, dar casele de pariuri clasice vor oferi maxim 1.90 cu 1.90, iar în acest caz, casa va câștiga indiferent de rezultatul final.

Pentru că sunt foarte mulți care îndrăgesc sistemul de pariere de tip ALL-IN cu care am făcut profit consistent în ultimele luni, am demonstrat cu cifre, matematic, faptul că putem obține un câștig cu 24% mai mare după doar 10 pariuri în Exchange față de casele de pariuri obișnuite, la cote destul de safe.

La rubrica TOP Recomandări de weekend lucrurile merg foarte bine, deoarece din ultimele 10 am livrat 8 câștigătoare, o singură recomandare pierdută și una anulată. Pentru acest final de săptămână am analizat alături de Adi Dobre și Carmen Mandiș 5 meciuri tari de tot, însoțite de recomandări de pariere din partea mea:

Barcelona vs Real Madrid
Manchester United vs Chelsea
Borussia Dortmund vs Schalke 04
Olympique Lyon vs AS Monaco
Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948

La rubrica DUEL DE PRONOSTICURI îl conduc pe Adi Dobre cu 11-6 și colegul meu are serios de tras ca să mă poată ajunge :)

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.