Bursa Pariurilor: cum jucăm AMBELE MARCHEAZĂ la fotbal

Selecția Ambele Echipe Marchează este una foarte populară în rândul pariorilor pe meciuri de fotbal, iar în acest episod am explicat cum este cel mai bine să abordăm această piață.

Episodul cu numărul 35 din Bursa Pariurilor, cel mai de succes proiect video din anul 2020 pe această nișă de ponturi pariuri sportive, are subiecte foarte interesante pentru pariori, ca de obicei, însoțite de recomandări și explicații din domeniu. Ca de obicei, Carmen Mandiș (jurnalist sportiv ProSport) și Adi Dobre (comentator sportiv Eurosport) sunt alături de mine pentru a dezbate cele mai interesante meciuri din acest weekend.

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, am explicat pe înțelesul tuturor, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume se poate aplica o strategie pe pronosticul AMBELE MARCHEAZĂ, dacă vrem să jucăm DA sau NU! Pe termen lung, cu cât stăpânirea acestor tehnici este mai bună, și profiturile vor fi mai mari pentru pariori.

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care am oferit și recomandări de pariere ale căror valoare medie este aproximativ cota 2 și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig:
• Arsenal Londra vs Tottenham Hotspur
• AS Monaco vs Lille
• RB Leipzig vs Eintracht Frankfurt
• Parma vs AS Roma
• FC Sevilla vs Betis sevilla


Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care v-am prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este 30, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care eu și Adi Dobre oferim predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți urmăritorii.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.