Bursa Pariurilor: cum intrăm în trade folosind pariuri PRO sau CONTRA

TRADINGUL este una dintre cele mai captivante și simple strategii de pariuri sportive care ne poate asigura profit indiferent de rezultatul final al meciurilor pe care le jucăm.

Episodul cu numărul 39 din Bursa Pariurilor, cel mai de succes proiect video din România pe această nișă de pariuri sportive, are subiecte foarte interesante pentru pariori, însoțite de recomandări și explicații din domeniu. Ca de obicei, Carmen Mandiș (jurnalist sportiv ProSport) și Adi Dobre (comentator sportiv Eurosport) sunt alături de mine pentru a dezbate cele mai interesante meciuri din acest weekend.

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, am explicat pe înțelesul tuturor, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume aplicăm această strategie numită TRADING pe orice tip de piață. Când intrăm în trade cu pariul de tip PRO sau când este indicat să intrăm în trade cu pariul de tip CONTRA și să ieșim cu cel de tip PRO, în funcție de cum anticipăm că vor evolua cotele.

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care am oferit și câte 3 recomandări de pariere ale căror valoare medie este aproximativ cota 2 și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig:
- Tottenham vs Manchester United
- Real Madrid vs Barcelona
- Rapid Viena vs Salzburg
- Slavia Praga vs Sparta Praga
- U Craiova vs CFR Cluj

Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care v-am prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este 19, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care eu și Adi Dobre oferim predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți urmăritorii.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.