Bursa Pariurilor: cum facem trading pe meciurile eliminatorii

Meciurile disputate în regim eliminatoriu, în special cele cu o singură manșă, au un statut aparte în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor, dar și evoluția cotelor.

Aspectul evoluției cotelor este cel care ne interesează cel mai mult, pentru că pe Betfair Exchange putem profita din plin de aceste oscilații, după cum am învățat în episoadele anterioare, aplicând diferite strategii de trading, fie pe goluri, fie pe rezultat final, în funcție de cum evoluează lucururile pe teren.

În acest episod am explicat despre câteva aspecte foarte importante care trebuie luate în considerare de pariori atât pre-match cât și live, când apar cele mai multe oportunități de asigurarea a unui profit.

Primul meci pe care l-am analizat în cadrul rubricii TOP Recomandări alături de Carmen Mandiș și Adi Dobre, este, evident, meciul pe care milioane de români îl așteaptă cu sufletul la gură! România dispută în Islanda semifinala barajului de calificare pentru EURO 2021 prin filiera UEFA Nations League iar recomandarea mea de pariere ne poate dubla banii în cazul în care este câștigătoare. Vezi aici toate cotele disponibile pe meciul dintre Islanda și România în Betfair Exchange.

Celelalte 4 meciuri din semifinalele UEFA Nations League sunt: Bulgaria vs Ungaria, unde câștigătoarea ar putea fi posibila adversară a României din finala barajului, iar pentru acest meci am propus o recomandare destul de "safe" la cotă 1.60, apoi despre Norvegia vs Serbia, Scoția vs Israel și Slovacia vs Irlanda, unde am încercat o cotă de peste 3.30. Urmărește emisiunea pentru a afla cele 5 recomandări și pariază aici pe meciurile din cadrul barajului UEFA Nations League.

La final am pregătit și duelul tradițional între mine și Adi Dobre de pronosticuri de tip scor corect pe fiecare din cele 5 meciuri analizate.

Vă doresc un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.